ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/11/2017 09:53 EET | Updated 24/11/2017 09:53 EET

«Δεν πήγε μόνη της στο Χονγκ Κονγκ» λέει ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με ναρκωτικά

YouTube

«Αυτό το παιδί δεν μπορούσε από μόνο του να γίνει ξαφνικά όλο αυτό το δίκτυο και να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όπως πρόσθεσε «η πρώτη ενέργειά μου θα είναι να ζητήσω την άρση του απορρήτου και να διαπιστώσω με ποιον είχε επικοινωνία».

Οι γονείς της ανακάλυψαν μέσω των ΜΜΕ την υπόθεση αφού είχαν την εντύπωση ότι η κόρη τους βρισκόταν στην Καλαμάτα ως φοιτήτρια σε ΙΕΚ.

Ο κ. Κεχαγιόγλου διευκρίνισε ότι, παρά τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, αυτό δεν έγινε εφικτό, διότι απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία του δικηγόρου με τον συλληφθέντα.

Από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας συναντάται με την 19χρονη,όπως εξήγησε ο συνήγορός της.

Η κοπέλα βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ με τα 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της και προορισμό την Αθήνα. Σύμφωνα με τον Σ. Κεχαγιόγλου, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.