Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram βαρέθηκε τον κλισέ φετιχισμό για τις Ασιάτισσες και βγάζει στη φόρα όλα τα σεξιστικά μηνύματα (NSFW)

Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram βαρέθηκε τον κλισέ φετιχισμό για τις Ασιάτισσες και βγάζει στη φόρα όλα τα σεξιστικά μηνύματα (NSFW)

*Προσοχή, κάποιοι αναγνώστες μπορεί να κρίνουν ότι οι εικόνες που ακολουθούν, είναι ενοχλητικές. 

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι άντρες -και όχι μόνο οι Ασιάτες- στα διάφορα dating apps που συνήθως ψάχνουν κάτι πιο χαλαρό, δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση για τις Ασιάτισσες από ότι για άλλες γυναίκες. 

Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνουν και αρκετά σεξιστικά και ακραία -σεξουαλικού περιεχομένου- μηνύματα.

Το ίδιο συνέβαινε και με τη Lillian που λάμβανε σχεδόν καθημερινά τέτοια μηνύματα από άντρες που δήλωναν ανοιχτά τι ήθελαν να τις κάνουν στο κρεβάτι. Συνειδητοποίησε στην πράξη αυτόν τον φετιχισμό που υπάρχει για τις γυναίκες τις Ανατολής. Εκτός από τα σεξιστικά σχόλια που λάμβανε, κάποια ήταν και ρατσιστικά για τη φυλή της, όπως αυτός που της έγραφε ότι ήθελε να τον γιατρέψει από τον «κίτρινο» πυρετό του...     

Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @thefleshlightchronicles όπου βγάζει στη φόρα όλα τα ενοχλητικά μηνύματα που λαμβάνει για να γνωστοποιήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες της Ασίας, όταν αντιμετωπίζονται σαν αντικείμενο του σεξ.   

Πηγή: Independent