Δείτε πως αυτό το μοντέλο μετέτρεψε ένα σαπιοκάραβο σε υπέροχο σπίτι

...και γλιτώνει 1.000 λίρες το μήνα
|
Open Image Modal

Η Κίμπερλη Μάρεν, μοντέλο και μητέρα, 31 ετών, έκανε κάτι που για πολλούς φαίνεται δύσκολο. Κατάφερε με μια συμφέρουσα αγορά να αποκτήσει ένα υπέροχο σπίτι και να γλιτώσει 1.000 λίρες το μήνα, που θα έδινε για το δάνειο σπιτιού στο Λονδίνο. 

Αγόρασε ένα σαπιοκάραβο με 18.000 λίγες και ξόδεψε άλλα 7.000 λίρες για τα υλικά της ανακαίνισης. Και έφτιαξε μόνη της το νέο της σπίτι. Έκανε μόνη της ακόμη και τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά. 

Η ιδέα της ήρθε μετά από μια συζήτηση που είχε με μια φίλη που ζούσε στο ποτάμι και χρησιμοποιούσε όλα τα χρήματα που γλίτωνε από το νοίκι για να τα επενδύσει στην επιχείρησή της.

Ξεκίνησε ξοδεύοντας μόνο 100 λίρες σε χρώμα, για να βάψει το εξωτερικό του σκάφους και τελικά επεκτάθηκε και στο εσωτερικό. 

Και αφού δεν έβρισκε ειδικούς για να κάνουν τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά του σκάφους, αναγκάστηκε να μάθει μόνη της πως να το κάνει. Μεγάλη βοήθεια της έδωσαν άλλα άτομα που έχουν κάνει το ίδιο ακριβώς με τα δικά τους σκάφη. 

Η Κίμπερλυ μετακόμισε στο σκάφος πριν γέννησε και εκεί έμεινε και μετά τη γέννηση της κόρης της. «Στην αρχή φοβόμουν για το κρύο αλλά όλα τελικά ήταν μια χαρά. Είχαμε βέβαια τις δυσκολίες μας αλλά μας αρέσει πολύ. 

Πηγή: The Sun