15 φαγητά που τρώνε οι άνθρωποι ανά τον κόσμο μετά από ένα hangover

15φαγητά που τρώνε οι άνθρωποι ανά τον κόσμο μετά από ένα hangover
|
Open Image Modal
Derkien via Getty Images
Russian, Turkish, Ukrainian and Tatar national meal cheburek. Traditional east cuisine food. Meat pastry on a table. Top view shot.

Έχει συμβεί σε όλους μας. Μετά από ένα ξέφρενο ξενύχτι, που ήπιαμε ένα ποτάκι παραπάνω με τους φίλους μας οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε ότι πεθαίνουμε της πείνας. Και εκεί έρχεται η ερώτηση: «Τι τρώνε τώρα;».

Είτε πρόκειται για κάτι αλμυρό είτε για κάτι γλυκό άνθρωποι από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Μymodernmet, επιλέγουν ένα από τα παρακάτω 15 πιάτα για να ικανοποιήσουν το στομάχι τους μετά από ένα αξέχαστο hangover.

Hangover Foods
Ιαπωνία: Okonomiyaki(01 of15)
Open Image Modal
Aποκαλείται συχνά και ως ιαπωνική πίτσα ή ιαπωνικό pancake. Περιέχει κυρίως αυγά, λάχανο, κρέας ή καλαμάρια, χυλοπίτες, τυρί και μία ιδιαίτερη σάλτσα. (credit:Jenny Jones via Getty Images)
Μεξικό: Pork Carnitas(02 of15)
Open Image Modal
Τορτίγιας με καρυκευμένο κρέας, κόλιαντρο και σάλτσα γουακαμόλε. (credit:rez-art via Getty Images)
ΗΠΑ: Donuts(03 of15)
Open Image Modal
Τα επιλέγουν τόσο στην γλυκιά όσο και στην αλμυρή εκδοχή τους με μπέικον και κάθε λογής άλλο υλικό. (credit:Mario Anzuoni / Reuters)
Καναδάς: Poutine(04 of15)
Open Image Modal
Τηγανητές πατάτες με τυρί και σάλτσα. (credit:biffspandex via Getty Images)
Αργεντινή: Empanadas(05 of15)
Open Image Modal
Ψημένο ή τηγανητό ψωμί γεμισμένο με κρέας και διάφορα μπαχαρικά. (credit:Boston Globe via Getty Images)
Σκωτία: Haggis(06 of15)
Open Image Modal
Είναι μια χορταστική πουτίγκα που φτιάχνεται από το στομάχι προβάτου με γέμιση από εντόσθια, όπως συκώτι, αλεύρι βρώμης, αλάτι και μπαχαρικά. (credit:Pichunter via Getty Images)
Τουρκία: Islak hamburger(07 of15)
Open Image Modal
Mία ξεχωριστή εκδοχή του γνωστού σε όλους μας hamburger που έχει ως βάση τη σως τομάτας. (credit:Nadore via Getty Images)
Ιταλία: Αl telefono(08 of15)
Open Image Modal
Πρόκειται για λαχταριστές τηγανητές μπάλες ρυζιού με μοτζαρέλα και σως απο κρέας. (credit:Marzia Giacobbe via Getty Images)
Ελ Σαλβαδόρ: Fried plantains (09 of15)
Open Image Modal
Τηγανητές μπανάνες «platain» που συνοδεύονται συχνά από σιρόπι καραμέλας και συμπυκνωμένο γάλα. (credit:The Washington Post via Getty Images)
Ρωσία:Chebureki(10 of15)
Open Image Modal
Τηγανιτή κιμαδόπιτα με κρεμμύδι. (credit:Derkien via Getty Images)
Βιετνάμ: Bahn Mi(11 of15)
Open Image Modal
Γαλλική μπαγκέτα σε μία πιο ελαφριά εκδοχή. Συνήθως περιέχει κρέας φτιαγμένο στον ατμό και διάφορα λαχανικά όπως καρότο και αγγούρι. (credit:Portland Press Herald via Getty Images)
Αγγλία: Bagels(12 of15)
Open Image Modal
Στρογγυλά αφράτα ψωμάκια γεμισμένα συνήθως με διάφορα υλικά όπως μπέικον, τυρί και λαχανικά. (credit:amac00 via Getty Images)
Ολλανδία: Shawarma(13 of15)
Open Image Modal
Θυμίζει το γνωστό σε όλους μας ντονέρ και το ελληνικό σουβλάκι. Πρόκειται για μία πίτα που είναι γεμισμένη με τηγανητές πατάτες, κρέας λαχανικά και διάφορες σως. (credit:Rick Madonik via Getty Images)
Μαλαισία: Meat Swekers(14 of15)
Open Image Modal
Τραγανά αλμυρά σουβλάκια είτε από χοιρινό είτε από κοτόπουλο. (credit:Edgar Su / Reuters)
Ινδία: Golgappa(15 of15)
Open Image Modal
Ινδικό τηγανισμένο ψωμί με τσίλι, chaat masala, πατάτα, κρεμμύδι, και ρεβίθια. (credit:Madhurima Sil via Getty Images)