Popeye: Το αδέσποτο πεινασμένο σκυλάκι που διασώθηκε και σήμερα είναι ένας σταρ στο Instagram

Popeye: Το αδέσποτο πεινασμένο σκυλάκι που διασώθηκε και σήμερα είναι ένας σταρ στο Instagram

O Popeye ήταν κάποτε ένας αδέσποτος σκύλος που λιμοκτονούσε και έτρωγε ό,τι μπορούσε να βρει στους δρόμους. Σήμερα είναι όμως ευτυχισμένος, πεντακάθαρος και συχνός θαμώνας των καλύτερων εστιατορίων του Λος Άντζελες μαζί με την ιδιοκτήτριά του, Ivy Diep.

«Τον βρήκα ως αδέσποτο,», είπε η Ivy στο Bored Panda. «Ήταν χάλια – πάρα πολύ αδύνατος, με μπλεγμένο τρίχωμα, βρώμικος». Αν και η ίδια αρχικά δεν είχε την πρόθεση να τον κρατήσει, καθώς είχε ήδη σκυλιά, τελικά το έκανε επειδή κανείς δεν τον ήθελε. Σύντομα, όπως λέει η ίδια, το σκυλάκι άρχισε να νιώθει άνετα και έγινε φίλος με τα άλλα σκυλιά της.

«Εγώ και ο άνδρας μου τον ερωτευτήκαμε. Μία φίλη μου πρότεινε να δημιουργήσω έναν λογαριασμό στο Instagram επειδή είναι πολύ χαριτωμένος», εξηγεί η σωτήρας του Popeye.

Και πραγματικά, η λέξη «χαριτωμένος» είναι λίγη για το πόσο όμορφο είναι το σκυλάκι. «Είναι πολύ φρόνιμος, δεν ορμάει στο φαγητό. Δοκιμάζει λίγο από οτιδήποτε είναι ασφαλές για εκείνον».

Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 109.000 ακόλουθους στο Instagram και όχι άδικα, αφού η μία φωτογραφία είναι πιο ωραία από την άλλη.

Σήμα κατατεθέν σίγουρα τα αυτάκια του, αφού τον κάνουν να μοιάζει με λούτρινο. Απολαύστε τον!