Η εγγονή του Morgan Freeman δολοφονήθηκε στους δρόμους της Νέα Υόρκης κατά τη διάρκεια «εξορκισμού»

Η εγγονή του Morgan Freeman δολοφονήθηκε στους δρόμους της Νέα Υόρκης κατά τη διάρκεια «εξορκισμού»
Open Image Modal
Kevin Winter via Getty Images
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 16: Actor Morgan Freeman and E'Dena Hines arrive to the 62nd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel January 16, 2005 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Η εγγονή του διάσημου ηθοποιού Morgan Freeman άφησε την τελευταία της πνοή, αφού μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η 33χρονη E’Dena Hines που είναι η εγγονή της πρώτης γυναίκας του Freeman, βρέθηκε έξω από το σπίτι της στο Χάρλεμ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ένας 30χρονος άντρας έχει συλληφθεί ως ο κύριος ύποπτος, ενώ ένας μάρτυρας που ήταν στην σκηνή ανέφερε ότι είδε τον σύντροφο της, Lamar Davenport , να την μαχαιρώνει επανειλημμένα και να προσπαθεί να της κάνει κάποιου είδους εξορκισμό στη μέση του δρόμου.

Ο μάρτυρας, George Hudacko, ανέφερε ότι ο δολοφόνος φώναζε: «Βγείτε έξω δαίμονες! Θα σας εξολοθρεύσω δαίμονες! Στο όνομα του Ιησού Χριστού, θα σας βγάλω έξω!»

Ο Morgan Freeman συντετριμμένος, σχολίασε τον θάνατο της εγγονής του μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ο κόσμος δεν θα μπορέσει ποτέ να μάθει το ταλέντο της και όλα όσα είχε να προσφέρει.