10 πράγματα που πρέπει να «εξορίσετε» από την ντουλάπα σας άμεσα

10 πράγματα που πρέπει να «εξορίσετε» από την ντουλάπα σας άμεσα

Όποιος και εάν έχει προσπαθήσει να καθαρίσει την ντουλάπα του, καταλαβαίνει πως έχει σοβαρά προβλήματα προσκόλλησης.

Καθώς πλησιάζει η άνοιξη, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ότι τα περισσότερα αντικείμενα που μαζεύουμε μέσα της δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Εάν δεν έχετε φορέσει μερικά πράγματα εδώ και πολύ καιρό, τότε θα είναι καλύτερο να τα δωρίσετε ή εάν είναι σε κακή κατάσταση, τότε πολύ απλά να τα ανακυκλώσετε με κάποιο τρόπο.

Ήρθε η ώρα να πετάξετε άμεσα αυτά τα 10 αντικείμενα από την ντουλάπα σας και να δείτε ότι τελικά έχετε άπειρο χώρο.

10 Items To Purge From Your Closet RN
Ό,τι δεν έχετε φορέσει τον τελευταίο χρόνο(01 of10)
Open Image Modal
Εάν για έναν ολόκληρο χρόνο δεν έχετε βάλει κάτι, τότε δεν πρόκειται να το βάλετε ποτέ. (credit:meral yildirim via Getty Images)
Παλιές ηλεκτρονικές συσκευές (02 of10)
Open Image Modal
Εμτρός! Πετάξτε επιτέλους αυτό το παλιό iPhone με την σπασμένη οθόνη, μαζί με την παλιά ψηφιακή μηχανή σας και τα χαλασμένα ακουστικά. (credit:Nastco via Getty Images)
Κάθε πράγμα που ανήκει στον πρώην σας(03 of10)
Open Image Modal
Ακόμα και εάν έχετε καλές σχέσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα έχετε σπίτι σας. Εάν τα ήθελε θα σας τα ζητούσε. (credit:Chunhai Cao via Getty Images)
Κατεστραμμένα ρούχα(04 of10)
Open Image Modal
Εάν δεν τα έχετε πάει για φτιάξιμο ή δεν τα έχετε καθαρίσει τον τελευταίο χρόνο, τότε ποτέ δεν το κάνετε. (credit:Jonathan Kantor via Getty Images)
Ρούχα που δεν σας χωράνε εδώ και καιρό(05 of10)
Open Image Modal
Ξέρουμε ότι κρατάτε αυτά τα στενά τζιν ως κίνητρο για να αδυνατίσετε, αλλά είναι καλύτερο να αποδεχθείτε το σώμα σας. Κάπου εκεί έξω υπάρχουν τζιν που σας ταιριάζουν τέλεια! (credit:Stockphoto4u via Getty Images)
Εσώρουχα που έχουν διαλυθεί(06 of10)
Open Image Modal
Μην πετάξετε τα εσώρουχα που σας είναι άνετα, αλλά εάν έχουν σκιστεί και το λάστιχο κρέμεται, τότε πρέπει να τους πείτε «γεια». (credit:kurapy11 via Getty Images)
Τα παλιά αποκριάτικα κοστούμια(07 of10)
Open Image Modal
Πετάξτε όλα τα κοστούμια που πλέον δεν θα φορούσατε με τίποτα (ναι, όπως εκείνη την υπερβολικά σέξι στολή). (credit:Alexandr Stepanov via Getty Images)
'Αβολα παπούτσια(08 of10)
Open Image Modal
Όσο όμορφες και εάν δείχνουν αυτές οι γόβες, εάν δεν μπορείτε να τις φορέσετε για πάνω από μια ώρα, τότε πετάξτε τις. (credit:szefei via Getty Images)
Παλιές τσάντες(09 of10)
Open Image Modal
Το ξέρουμε, σας ήταν πιστές και τις έχετε αγαπήσει όσο τίποτα άλλο. Η εποχή τους όμως τελείωσε και δεν έχουν θέση στη ζωή σας. (credit:Olga Ryabtsova via Getty Images)
Τα trendy κομμάτια που στην ουσία ποτέ δεν σας άρεσαν(10 of10)
Open Image Modal
Τα αγοράσατε γιατί τα είδατε στα περιοδικά και επειδή τα φορούσαν όλες, αλλά στην ουσία ποτέ δεν σας άρεσαν. Ώρα να φύγουν! (credit:photovova via Getty Images)