Το «κρυμμένο ουράνιο τόξο» είναι νέα η τάση στα μαλλιά που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα δείτε

Το «κρυμμένο ουράνιο τόξο» είναι νέα η τάση στα μαλλιά που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα δείτε
|

Κάθε φορά που πηγαίνουμε κομμωτήριο, πρέπει να αποφασίσουμε εάν απλώς θα το κόψουμε λίγο στις άκρες και θα κάνουμε μερικές διακριτικές ανταύγειες ή εάν θα τα κόψουμε πολύ και θα τα βάψουμε... πράσινα.

Μερικές φορές έχουμε πραγματική ανάγκη από μια αλλαγή, αλλά εάν δεν είστε έτοιμες να αποκτήσετε μαλλί γοργόνας ή να δοκιμάσετε μία εντυπωσιακή γκρι απόχρωση, υπάρχει ένας τρόπος να πειραματιστείτε με τα έντονα χρώματα, χωρίς να έχετε μαλλιά που θυμίζουν μονόκερο.

Ονομάζεται « μαλλιά με κρυφό ουράνιο τόξο» - και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε.

Με αυτή την τεχνική κρύβεται ένα έντονο ουράνιο τόξο κάτω από από μαλλιά που έχουν μια περισσότερο φυσική απόχρωση, κάτι το οποίο σημαίνει ότι εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πότε θα το αποκαλύψετε.

Όταν η τεχνική αυτή γίνει σωστά, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πραγματικά υπέροχο, ειδικά όταν το χρώμα ξεπροβάλει τυχαία, ενώ περνάτε τα δάχτυλά σας από τα μαλλιά σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε το ουράνιο τόξο σας κρυμμένο όταν είστε στο γραφείο και να το αποκαλύψετε σε λιγότερο επίσημες περιστάσεις.

Είτε επιλέξετε παστέλ τόνους είτε περισσότερο έντονα χρώματα, αυτή η τάση σίγουρα θα κάνει κεφάλια να γυρίσουν. Δείτε μερικές φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες.