Γνωρίστε τη Sarah Tyau, τη γυναίκα που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε παλιό ρούχο σε κομμάτι υψηλής ραπτικής

Γνωρίστε τη Sarah Tyau, τη γυναίκα που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε παλιό ρούχο σε κομμάτι υψηλής ραπτικής
Open Image Modal
Sarah Tyau

Η τέχνη της μετατροπής ρούχων είναι κάτι που λίγοι κατέχουν, κυρίως όταν μιλάμε για πραγματικά περίτεχνες μεταμορφώσεις ενδυμάτων και όχι περιπτώσεις τύπου «έραψα ένα φιογκάκι στο πέτο μιας παλιάς μπλούζας».

Η Sarah Tyau ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Η Tyau, η οποία είναι μαμά τριών παιδιών, μπορεί να πάρει οποιοδήποτε παλιό, ξεχειλωμένο, κουρελιασμένο ρούχο και να το μετατρέψει σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό κομμάτι. Για την ακρίβεια, μόλις τελειώσει με τη μεταποίηση, το νέο κομμάτι μοιάζει σαν να αγοράστηκε μόλις από κάποιο κατάστημα ρούχων. Η ταλαντούχα μοδίστρα δεν φοβάται να πειραματιστεί με διάφορα είδη ρούχων και υφασμάτων, από παλιά νυφικά μέχρι γούνινα παλτά, και να φανταστεί νέους τρόπους χρήσης τους -και αμέσως μετά να τους κάνει πραγματικότητα.

Μάλιστα η Tyau χρησιμοποιεί τις καταπληκτικές ικανότητές της στη ραπτική για να ανανεώνει και τη γκαρνταρόμπα των παιδιών της. Υπερμεγέθη πουκάμισα και μπλούζες γίνονται υπέροχα κοριτσίστικα φορέματα στα χέρια της, ενώ οι λεπτομέρειες που τους προσθέτει κάνουν κάθε κομμάτι ξεχωριστό.

Αν, λοιπόν, η μεταποίηση ρούχων ήταν ένα χόμπι που πάντα σας ενδιέφερε, ή αν το εξασκείτε ήδη, η Sarah Tyau θα γίνει σίγουρα μία από τις βασικές σας πηγές έμπνευσης. Εκτός από το site της και το Instagram, μπορείτε να τη βρείτε και στο YouTube για πιο άμεσα μαθήματα «μεταμόρφωσης».