Εκείνοι που έκαναν χειρότερο σεξ από εσάς το 2014

Εκείνοι που έκαναν χειρότερο σεξ από εσάς το 2014
Open Image Modal
Alamy

Το 2014 φεύγει. Άλλοι έκαναν περισσότερο και άλλοι λιγότερο σεξ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα ξεπεράσετε τις 8 χειρότερες φετινές ιστορίες που επιλέξαμε.

Το χειρότερη σεξ του 2014
Ξέχασε μέσα της τον δονητή για 10 χρόνια(01 of08)
Open Image Modal
Μια 38χρονη γυναίκα απευθύνθηκε στους γιατρούς προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την αίσθηση τρέμουλου, την ακράτεια και την σοβαρή απώλεια βάρους τα τελυταία χρόνια. Όπως αποδείχτηκε υπαίτιος για όλα αυτά τα προβλήματα υγείας ήταν ένας... δονητής. Το σεξουαλικό βοήθημα είχε κολλήσει στον κόλπο της γυναίκας προ δεκαετίας.Όπως είπε η ίδια στους γιατρούς - που σημειωτέον έχει σώας τα φρένας - χρησιμοποίησε τον δονητή, μεγέθουν πέντε ιντσών, σε μια σεξουαλική επαφή που είχε μετά από άσχημο μεθύσι πριν 10 χρόνια και δε θυμόταν πως δεν είχε βγάλει το σεξουαλικό βοήθημα. Διαβάστε περισσότερα
Στοματικό σεξ με ένα άγαλμα του Ιησού(02 of08)
Open Image Modal
Ο 14χρονος, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν μέχρι σήμερα άγνωστα, δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου και προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου. Το άγαλμα του Χριστού βρισκόταν έξω από εκκλησία στην πόλη Everett στη Πενσυλβάνια, ενώ η κοινοποίηση της εμετικής φωτογραφίας αναμένεται να οδηγήσει τις αστυνομικές αρχές στην σύλληψη του δράστη. Διαβάστε περισσότερα. (credit:Facebook)
Lick This: Διδάσκει στοματικό σεξ(03 of08)
Open Image Modal
Τον Μάρτιο μια ομάδα από το Σαν Φρανσίσκο κυκλοφόρησε μαι εφαρμογή που ονομάζεται “Lick This” που υπόσχεται να βελτιώσει τις δεξιότητες σας στο στοματικό σεξ.Σύμφωνα με τους σχεδιαστές η εφαρμογή “Lick it” διαθέτει μέχρι στιγμής τρεις εξασκήσεις αν και στο μέλλον θα προστεθούν κι άλλες. Την “Πάνω Κάτω” κατά την οποία πρέπει να χτυπήσεις με τη γλώσσα σου ένα φως που αναβοσβήνει γρήγορα πάνω και κάτω στην οθόνη.Την “Κυκλική” όπου με τη γλώσσα σου πρέπει να γυρίζεις το χερούλι μια ψηφιακής ξύστρας γύρω γύρω.Και την “Freestyle” όπου και χτυπάς με την γλώσσα σου μια μπάλα του βόλεϊ που εμφανίζεται σε διάφορα, τυχαία σημεία της οθόνης. Για ατέλειωτες ώρες χαράς που δεν θα βάζεις γλώσσα μέσα σου, αρκεί να «τα λες έξω απ’ τα δόντιαΔιαβάστε περισσότερα. (credit:AntonioGuillem via Getty Images)
Έκανε σεξ με ένα ...φουσκωτό στρώμα πισίνας(04 of08)
Open Image Modal
Ο Edwin Tobergta από το Οχάιο συνελήφθη επειδή έκανε σεξ με ένα ...φουσκωτό στρώμα πισίνας!Ο άνδρας στο δικαστήριο ομολόγησε την πράξη του και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε κάνει σεξ και με μια ...κολοκύθα!Το δικαστήριο καταδίκασε τον Tobergta σε 11 μήνες στη φυλακή, καθώς βρισκόταν σε δημόσια θέα..Διαβάστε περισσότερα. (credit:Butler County)
Αλάσκα(05 of08)
Open Image Modal
Ο Μέσος όρος συνουσίας στην Αλάσκα είναι ο μικρότερος απ' όλες τις Πολιτείες των Η.Π.Α. Κατά μέσω όρο κάνουν σεξ μόλις ένα λεπτό και 21 δευτερόλεπτα. Τα δεδομένα αναλύθηκαν από μια εφαρμογή. Διαβάστε περισσότερα. (credit:antony spencer via Getty Images)
Paul Aronson(06 of08)
Open Image Modal
Όταν ο ηλικιωμένος Paul Aronson έκλεισε ραντεβού με δύο έφηβες δίδυμες αδελφές, πίστεψε ότι... έκανε την τύχη του. Η συνάντηση, όμως, δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε. Στο τέλος της βραδιάς, βρέθηκε μόνος του, δεμένος στο διαμέρισμά του, και με μεγάλες οικονομικές απώλειες. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι έφηβες έδεσαν τον ηλικιωμένο και του έκλεψαν 420 δολάρια σε μετρητά και μία πιστωτική κάρτα.Διαβάστε περισσότερα. (credit:SeekingArrangement.com)
Παιχνίδια του σεξ (07 of08)
Open Image Modal
Στο Expo AVN Adult Entertainment υπάρχουν και αυτά τα παιχνίδια του σεξ Δείτε τα ερωτικά παιχνίδια το μέλλοντος εδώ. (credit:Andy Campbell/The Huffington Post)
Σεξ στη θάλασσα (08 of08)
Open Image Modal
Ιταλοί εραστές δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν αφού έκαναν σεξ μέσα στη θάλασσα. Κατέληξαν στο νοσοκομείο όπου η νεαρή έκανε ένεση ώστε να διασταλεί η μήτρα της. Διαβάστε περισσότερα. (credit:Nastco via Getty Images)

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (People Who Had Worse Sex Than You In 2014) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA"