Αυτές είναι οι 10 πιο όμορφες γυναίκες βουλευτές που τάραξαν τα κοινοβούλια της χώρας τους

Αυτές είναι οι 10 πιο όμορφες γυναίκες βουλευτές που τάραξαν τα κοινοβούλια της χώρας τους

Είναι όμορφες, γοητευτικές και πάνω απ’ όλα επιτυχημένες. Ο λόγος για τις γυναικείες παρουσίες της Βουλής, οι οποίες έφεραν άλλον αέρα στα ανδροκρατούμενα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Δεν θα κρίνουμε την κοινοβουλευτική τους επάρκεια, ή το έργο που έκαναν στη βουλή. Απλά θα σας παρουσιάσουμε τις δέκα πιο όμορφες γυναίκες που μπήκαν στη βουλή της χώρας τους και «μάγεψαν» με τα κάλλη τους. Στη λίστα μας δεν συμπεριλαμβάνονται Ελληνίδες βουλευτές.

Top 10 Hottest Female Politicians in The World
Maria Carfagna- Ιταλία(01 of10)
Open Image Modal
Πρώην μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια στη τηλεόραση. Οι Ιταλοί την αποκαλούν Maria la bella καθώς θεωρείται η "η πιο όμορφη υπουργός στον κόσμο". Γεννήθηκε το 1975. Είναι μέλος του κόμματος Forza Italia και ήταν βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, για την οποία είχε δηλώσει: "Εάν δεν ήμουν παντρεμένος θα την είχα ήδη παντρευτεί". (credit:ANDREAS SOLARO via Getty Images)
Alina Kabaeva- Ρωσία(02 of10)
Open Image Modal
Έκανε τεράστια καριέρα στη γυμναστική κατακτώντας 18 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, 2 σε ολυμπιακούς αγώνες και 25 σε πανευρωπαϊκούς. Το 2007 έγινε μέλος του Ρωσικού κοινοβουλίου με το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία». Φήμες ήθελαν τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν να θέλει να χωρίσει για να είναι μαζί της. (credit:Sasha Mordovets via Getty Images)
Belinda Stronach – Καναδάς (03 of10)
Open Image Modal
Ήταν ένας Μέλος στην καναδική Βουλή των Κοινοτήτων από το 2004 έως το 2008. Αρχικά εκλέχθηκε με τους Συντηρητικούς ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στους Φιλελεύθερους. (credit:Rick Madonik via Getty Images)
Luciana Leon - Περού(04 of10)
Open Image Modal
Τον Φεβρουάριο του 1993, σε ηλικία των 14, έγινε γενικός γραμματέας της νεολαίας του κόμματος APRA).Το 2006 και ενώ ήταν 31 ετών έγινε το νεότερο μέλος του κοινοβουλίου. Το 2009 ανακηρύχθηκε η πιο σέξι πολιτικός σε ολόκληρο τον κόσμο. Σταμάτησε να ασχολείται με την πολιτική όταν μέλη της οικογένειας της ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα διαφθοράς στη χώρα. (credit:Wikipedia commons)
Anna Maria Galojan - Εσθονία(05 of10)
Open Image Modal
Μισή Εσθονή μισή Αρμένια, θεωρήθηκε ως η ελπίδα της χώρας της. Σύντομα κατηγορήθηκε για την υπεξαίρεση 59.438 Ευρώ και παραιτήθηκε από τη βουλή. Απάντησε στους επικριτές της ποζάροντας στο playboy. (credit:instangram)
Orly Levy - Ισραήλ(06 of10)
Open Image Modal
Πρώην μοντέλο, μητέρα 3 παιδιών σήμερα. Θεωρείται ότι ανήκει στον σκληρό πυρήνα της δεξιάς. Πριν προσχωρήσει στην πολιτική εργάστηκε ως μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια. (credit:Wikipedia commons)
Vera Lischka -Αυστρία(07 of10)
Open Image Modal
Γεννημένη το 1977 η πρώην κολυμβήτρια κατέβαινε με το SPO. Από το 2003 εκλέγεται βουλευτής. Εκεί όλοι χάζευαν το λίκνισμα των 186 εκατοστών του κορμιού της. (credit:Wikipedia Commons)
Setrida Geagea - Λίβανος(08 of10)
Open Image Modal
Θεωρείται η πιο όμορφη πολιτικός της Μέσης Ανατολής. Είναι χριστιανή και κατάγεται από μια εξέχουσα οικογένεια Μαρωνιτών του Λιβάνου. Έγινε γνωστή για τους αγώνες της να απελευθερωθεί ο άνδρας της, ύστερα από 11 χρόνια στη φυλακή. (credit:JOSEPH BARRAK via Getty Images)
Emma Kiernan - Ιρλανδία(09 of10)
Open Image Modal
Εξελέγη στο τοπικό κοινοβούλιο της περιοχής της όμως μια ξεχασμένη φωτογραφία στο Facebook, από μια ξέφρενη βραδιά της με άλλες φίλες της, της στοίχισε την έδρα με αποτέλεσμα να παραιτηθεί. (credit:Facebook)
Sabine Uitslag - Ολλανδία(10 of10)
Open Image Modal
Μέλος του κεντροδεξιού, χριστιανοδημοκρατικού συνασπισμού η 37χρονη καλλονή, σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις στη χώρα της εδώ και χρόνια, ως η πιο σέξι πολιτικός. (credit:Wikipedia Commons)