ΤΟ BLOG
27/05/2016 11:15 EEST | Updated 28/05/2017 08:12 EEST

Με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, τον Φελίπε Μάσα και τον Φερνάντο Αλόνσο στο Grand Prix του Μονακό

el

Τα τελευταία χρόνια πριν από το θρυλικό Grand Prix που γίνεται κάθε χρόνο στο Μόντε Κάρλο είναι παράδοση να προηγείται ένας αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό ανάμεσα στην ομάδα Star Team For The Children Monaco και των Nazionale Piloti Drivers F1. Κοινώς παίζουν ποδόσφαιρο η ομάδα υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την ομάδα των πιλότων της φόρμουλας!

el

Έμη Λιβανίου, Φελίπε Μάσα, Κωνσταντίνος Καραγκούνης

el

Φερνάντο Αλόνσο, Κώστας Λιβάνιος

Η εμπειρία καταπληκτική! Δεν βλέπεις κάθε μέρα τον Αλβέρτο να προπονείται δίπλα σου...Ούτε βγάζεις selfies με τον θρύλο Ισπανό πιλότο Φερνάντο Αλόνσο και τον βραζιλιάνο Φελίπε Μάσα. Ούτε πανηγυρίζεις παρέα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στο γήπεδο. Και σίγουρα δεν απολαμβάνεις τον γιο σου να συμμετέχει στον αγώνα. Εμπειρία ζωής! Και ο γιος μου Κωνσταντίνος στο γήπεδο δίπλα στον Πρίγκιπα Αλβέρτο και τους Πιλότους της φόρμουλας να ζεσταίνονται για τον αγώνα και να ακούν τον Εθνικό Ύμνο!

el

Πρίγκιπας Αλβέρτος

el

Πρίγκιπας Αλβέρτος, Κλαούντιο Ρανιέρι

Ψυχή της εκδήλωσης ο Κώστας Μαστοράκης που οι Πιλότοι τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και ο Αλβέρτος του απαντάει σε άπταιστα Ελληνικά. Ο Κώστας μαζί με τον Mario Di Natale, πρόεδρο των Πιλότων σχεδιάζουν δράσεις και πρωτοβουλίες για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα που τα ποσοστά είναι υψηλά.

el

Πρίγκιπας Αλβέρτος, Έμη Λιβανίου

el

Πρίγκιπας Αλβέρτος, Έμη Λιβανίου

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας στον αγώνα συμμετείχε και ο πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Καραγκούνης καλεσμένος του Πρίγκιπα Αλβέρτου. Και το πιο σημαντικό: Οι πιλότοι αγαπούν την Ελλάδα πολύ! Για τις καλοκαιρινές τους διακοπές επιλέγουν Ελλάδα, τα νησιά μας και την Μεσσηνία και το Costa Navarino!

el

Κώστας Μαστοράκης, Πριγκιπας Αλβέρτος, Έμη Λιβανίου

el

Έμη Λιβανίου, Κώστας Μαστοράκης,δημοσιογράφος Ιταλικής τηλεόρασης