100 ώρες κατάρτισης χαρίζουν ενίσχυση 600 ευρώ σε επαγγελματίες

Νέα προκήρυξη, νέο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης το οποίο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά πάνω από 180 χιλιάδες συμπολίτες μας.

Στην εποχή του COVID-19 και των ειδικών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση της χώρας, παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες οικονομικής ενίσχυσης για πολλούς επαγγελματίες. Η νέα προκήρυξη που ανακοινώθηκε, αφορά 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας μας. Συγκεκριμένα, γιατροί, εκπαιδευτικοί, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι και λογιστές έχουν μπροστά τους μία διπλή ευκαιρία. Να εκπαιδευθούν και να βγουν κερδισμένοι.

Κι αυτό γιατί οι 100 ώρες εκπαίδευσης μέσω τηλεκατάρτισης, θα αποφέρουν στους συμμετέχοντες ένα επίδομα 600€, το οποίο είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο. Το πώς λαμβάνει κάποιος αυτό το voucher των 600 ευρώ μπορείτε να το αναζητήσετε με τη βοήθεια της PeopleCert Education, ενός εξειδικευμένου φορέα εκπαίδευσης ο οποίος θα σας διευκολύνει στη διαδικασία και όταν λάβετε στα χέρια σας το voucher, θα αναλάβει την τηλεκατάρτισή σας χωρίς καμία απολύτως δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Οι επαγγελματίες αυτών των ειδικοτήτων που θα εκπαιδευθούν, θα τύχουν άμεσης υποστήριξης λόγω της μείωσης της επαγγελματικής τους ενασχόλησης που προκλήθηκε από την πανδημία. Σκοπός άλλωστε αυτού του προγράμματος τηλεκατάρτισης είναι όχι μόνο η οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών αλλά κυριότερα η εκπαίδευσή τους με σύγχρονες μεθόδους, η είσοδος των κλάδων αυτών στις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και η απόκτηση της κατάλληλης τεχνογνωσίας.

Η PeopleCert Education είναι ο κατάλληλος σύμμαχος σε αυτή τη διαδικασία, ακριβώς γιατί είναι παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων, με περισσότερους από 15 εκατομμύρια πιστοποιημένους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα ECDL. Και αποτελεί έναν έγκριτο και ιδανικό παίκτη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, για όσους θέλουν μία θέση στις χιλιάδες των επαγγελματιών που θα ωφεληθούν.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι στο τέλος της εκπαίδευσης και πέρα από αυτή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προαιρετικά πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς, ύστερα από εξετάσεις που πραγματοποιούνται ύστερα από την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των 100 ωρών. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων είναι όπως αναφέραμε προαιρετική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Είναι μία ωραία διπλή ευκαιρία για εκείνους που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις του COVID-19/ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το voucher τηλεκατάρτισης 600 ευρώ και τη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε άμεσα και γρήγορα στο email σας, επικοινωνώντας με τους ανθρώπους της PeopleCert Education.