18χρονη στον Καναδά κέρδισε το υπέρτατο δώρο γενεθλίων: 1.000 δολάρια κάθε εβδομάδα για το υπόλοιπο της ζωής της

18χρονη στον Καναδά κέρδισε το υπέρτατο δώρο γενεθλίων: 1.000 δολάρια κάθε εβδομάδα για το υπόλοιπο της ζωής της

Μια 18χρονη στον Καναδά κέρδισε το υπέρτατο δώρο για την ενηλικίωση της.

Η Charlie Lagarde η οποία ζει στο Κεμπέκ, αγόρασε για τα γενέθλιά της, που ήταν στις 14 Μαρτίου μια σαμπάνια και -για πρώτη φορά στη ζωή της- ένα στιγμιαίο λαχείο (τύπου σκρατς). Με έκπληξη διαπίστωσε πως είχε κερδίσει 1.000.000 δολάρια Καναδά δηλαδή περισσότερα από 626.000 ευρώ.

Είχε όμως και την επιλογή, αντί να λάβει αυτό το ποσό να λαμβάνει κάθε εβδομάδα και για το υπόλοιπο της ζωής της, 1.000 δολάρια Καναδά δηλαδή περίπου 626ευρώ.

Η 18χρονη απευθύνθηκε σε έναν οικονομικό σύμβουλο και κατέληξε πως η καλύτερη επιλογή ήταν η δεύτερη αφού σε αυτή την περίπτωση τα κέρδη δεν θα φορολογούνταν.

«Δεν φορολογούνται και έτσι θα είναι ένας ετήσιος μισθός ύψους 100.000 δολαρίων το χρόνο. Είναι ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη ζωή αυτής της νέας κοπέλας» σχολίασε από την πλευρά της και η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών.

Η Lagarde έχει δηλώσει πως θα αξιοποιήσει τον εβδομαδιαίο της «μισθό» για να κάνει ταξίδι αλλά θα επενδύσει και τις σπουδές της. «Θέλω να σπουδάσω φωτογραφία. Το όνειρό μου είναι να δουλέψω για το National Geographic» δήλωσε η ίδια στο Loto Quebec.

Πηγή: BBC