H EΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΣΕ 3 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

3 συμπληρώματα με ελληνική σφραγίδα για λιγότερο άγχος, περισσότερη ενέργεια & δυνατό ανοσοποιητικό

Ανακαλύψτε τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής από Physis Laboratory και βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας!
PHYSIS LABORATORY

Το άγχος, το στρες και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας επηρεάζουν την ομαλή ψυχολογική λειτουργία και την ποιότητα ζωής μας. Καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αυξάνονται και δημιουργούν αίσθημα κόπωσης ή αδυναμία, είναι απαραίτητο να διατηρούμε τον οργανισμό μας υγιή και δυνατό. Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, η ανάγκη για ενίσχυση του οργανισμού, ώστε να ζούμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, παραμένει αμετάβλητη.

Για να διατηρήσουμε τον οργανισμό μας υγιή και δυνατό, μπορούμε να στραφούμε σε κορυφαία συμπληρώματα διατροφής από την ελληνική εταιρεία Physis Laboratory. Αυτά τα προϊόντα, με ελληνική σφραγίδα, σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες μας και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά μας, προσφέροντας τα απαραίτητα στοιχεία για μια ζωή με ζωντάνια.

Γιατί επιλέγουμε τα συμπληρώματα διατροφής Physis Laboratory

Για την ελληνική εταιρεία Physis Laboratory, που διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και υψηλών προδιαγραφών φαρμακευτικά εργαστήρια στην Ευρώπη, η υγεία, η τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, η καταπολέμηση του άγχους, η αποτοξίνωση του οργανισμού και η βελτίωση του μεταβολισμού αποτελούν βασικούς στόχους για μια ισορροπημένη καθημερινότητα.

Η Physis Laboratory αναπτύσσει προϊόντα που στοχεύουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής, με χαρακτηρικά παραδείγματα τα συμπληρώματα διατροφής της, που συνδυάζουν την ευεργετική δράση ισχυρών φυσικών συστατικών και την επιστημονική τεχνογνωσία για μια ολιστική προσέγγιση στις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού. Ποια είναι, όμως, τα τρία απαραίτητα προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας;

  • Για αίσθημα κόπωσης και έλλειψη ενέργειας

Πόσες φορές νιώθουμε κόπωση και έλλειψη ενέργειας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή κατά τη διάρκεια της εποχιακής αλλαγής; Το Happiness Inside της Physis Laboratory είναι ένα vegan συμπλήρωμα διατροφής και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για αποτοξίνωση του οργανισμού, ειδικά μετά από περιόδους διατροφικής “χαλάρωσης”, όπως οι γιορτές ή οι διακοπές.

PHYSIS LABORATORY

Ανακαλύψτε το συμπλήρωμα Happiness Inside εδώ!

Το Happiness Inside περιέχει ψευδάργυρο που βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού, σιταρόχορτο και πολυσακχαρίτες της γρακιλαρίας, που συμβάλλουν στην απομάκρυνση των τοξινών και την αντιοξειδωτική προστασία, αλλά και πικραλίδα που υποστηρίζει τη λειτουργία του ήπατος. Παράλληλα, ο κουρκουμάς με την κουρκουμίνη του προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ η πιπερίνη από το μαύρο πιπέρι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, κάνοντας το συμπλήρωμα διατροφής την τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να επαναφέρουν την ισορροπία και την ευεξία τους.

  • Για έντονο άγχος και διατήρηση υγιούς δέρματος & μαλλιών

Για τις δύσκολες περιόδους που αισθανόμαστε έντονο άγχος και στρες, όπως κατά τη διάρκεια απαιτητικών εργασιακών ημερών ή εξεταστικών στο πανεπιστήμιο, το συμπλήρωμα διατροφής Live Better από Physis Laboratory μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη ενίσχυση. Περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ινοσιτόλη, χολίνη και PABA, που συμβάλλουν στην ενίσχυση της υγείας και ευεξίας. Οι βιταμίνες Β μειώνουν την κούραση και την κόπωση, βοηθώντας στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στον μεταβολισμό για παραγωγή ενέργειας.

Όμως, το Live Better έχει διττό χαρακτήρα, καθώς μπορεί να συμβάλλει και στη διατήρηση υγιούς δέρματος και μαλλιών, κάνοντάς το ιδανικό για όσους αναζητούν όχι μόνο εσωτερική, αλλά και εξωτερική ευεξία. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια για να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ή αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματος και των μαλλιών σας, το Live Better είναι η ιδανική επιλογή.

PHYSIS LABORATORY

Ανακαλύψτε το συμπλήρωμα Live Better κάνοντας click εδώ!

  • Για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και πρόληψη κρυολογημάτων

Το συμπλήρωμα Be Vivid από Physis Laboratory περιέχει φυσική βιταμίνη C από τον καρπό ατσερόλα, η οποία είναι 100% απορροφήσιμη από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τις εργαστηριακές συνθέσεις. Ο καρπός ατσερόλας περιέχει 100 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθώντας στην πρόληψη κρυολογημάτων.

PHYSIS LABORATORY

Ανακαλύψτε το Be Vivid εδώ!

Επιπλέον, το συμπλήρωμα διατροφής Be Vivid βελτιώνει την όψη του δέρματος, κάνοντάς το πιο λαμπερό και υγιές. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τους καπνιστές, που έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης C και χρειάζονται ενίσχυση. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι ή θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας, το Be Vivid είναι το συμπλήρωμα που θα σας βοηθήσει.

Extra Tip: Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Σχετικά με την Physis Laboratory

Η ελληνική εταιρεία Physis Laboratory πετυχαίνει την υψηλή της ποιότητα, επιλέγοντας με μεγάλη προσοχή τα πλέον ευεργετικά και δραστικά φυσικά συστατικά για το κάθε προϊόν ξεχωριστά, από την πλούσια ελληνική γη. Η ομάδα της Physis Laboratory αποτελείται από καταρτισμένους Έλληνες φαρμακοποιούς που παρακολουθούν συνεχώς τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις κι αναπτύσσουν καινοτόμα προϊόντα για τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας στο πρότυπο εργαστήριό τους.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη Physis Laboratory εδώ!