ΔΙΕΘΝΕΣ
10/06/2018 17:34 EEST | Updated 10/06/2018 18:05 EEST

45χρονη βίαζε για μήνες 14χρονο αγόρι

AlexLinch via Getty Images

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στην Ινδία. Αν και τα περισσότερα αφορούν άντρες που κακοποιούν ανήλικες αυτή τη φορά έγινε το αντίθετο. Στη Vijayawada, πόλη της Ινδίας,μια 45χρονη φαίνεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά για μήνες ένα 15χρονο αγόρι. Συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς ενός 15χρονου αγοριού στην Ινδία όταν ανακάλυψαν μια γυναίκα να κακοποιεί σεξουαλικά τον γιο τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ήταν μάλιστα γειτόνισσά τους, έμενε ακριβώς στο διπλανό σπίτι. Εκείνοι χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Αστυνομικός της τοπικής υπηρεσίας μιλώντας στο ΤΝΜ δήλωσε: «Το αγόρι φαίνεται πως κακοποιούταν τουλάχιστον ένα μήνα. Η γυναίκα έχει σταλεί σε προφυλάκιση»

Να σημειωθεί ότι έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά βιασμών στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες. Για να διαμαρτυρηθούν για την όξυνση των δυσμενών αυτών φαινομένων, κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν. Την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη ένας 65χρονος άντρας για σεξουαλική επίθεση δυο κοριτσιών, ενώ προηγήθηκε ο επανειλημμένος βιασμός ενός 14χρονου κοριτσιού από τοπικό ηγέτη στην περιοχή Guntur.

Αφορμώμενος των αποτρόπαιων αυτών περιστατικών, ο υπουργός Chandrababu Naidu έχει επισημάνει ότι όταν συλλαμβάνονται βιαστές και κακοποιοί ανηλίκων θα κρεμώνται δημοσίως με την υποστήριξη της κυβέρνησης. 

Πηγή: ΤΝΜ 

Sponsored Post