ΔΙΕΘΝΕΣ
27/12/2020 16:00 EET | Updated 27/12/2020 16:03 EET

9 από τις πιο περίεργες χριστουγεννιάτικες κάρτες που έστειλαν πολιτικοί στον κόσμο

Κακές επιλογές.

Chip Somodevilla via Getty Images

Κάθε χρόνο, πολλοί πολιτικοί στέλνουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες στους φίλους και τους υποστηρικτές τους. Και κάθε χρόνο, κάποιες από αυτές είναι κακόγουστες ή απλά περίεργες.  

Φέτος, οι κάρτες του Τραμπ και του Στάρμερ τράβηξαν την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους.

Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Αυτές είναι οι πιο περίεργες τα τελευταία χρόνια. 

Τα messy Christmas του Κιρ Στάρμερ 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ, επέλεξε μια εντελώς λάθος γραμματοσειρά που αντί για Merry Christmas ευχόταν messy Christmas. Άβολο. 

Η γκριμάτσα του Τόνι Μπλερ 

Το χαμόγελο είναι η μισή υπόθεση σε μια κάρτα. Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, δεν τα κατάφερε και έμεινε στην ιστορία ως χαμόγελο-Τσάντλερ.

Ο θυμωμένος γιος 

Ο τρίχρονος γιος βουλευτή από την Αυστραλία δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θυμό του και να δείχνει χαρούμενος στην αγκαλιά των γονιών του. Ετσι και εκείνοι, έδειξαν σε όλον τον κόσμο την σκληρή πραγματικότητα.  

Το κακό παιδί, Εντ Μίλιμπαν

Όταν ο Εντ Μίλιμπαν, ηγέτης των Εργατικών ήθελε να βγει κακό παιδί. 

Ο Τραμπ και το Photoshop

Μια φωτογραφία του προέδρου των ΗΠΑ και της Μελάνια Τραμπ που πολλοί στοιχημάτιζαν ότι είναι Photoshop.

Μα όπλα;;;

Πολιτικός των Ρεπουμπλικάνος θεώρησε σωστό να βάλει φωτογραφία με όλη την οικογένεια και τα...όπλα τους.

Χιούμορ από τα λίγα

Πρώην ευρωβουλευτής και πολιτικός του Ukip, ο Γκόντφρεϊ Μπλουμ, έκανε χιουμοράκι με τις τις δηλώσεις που είχαν προκαλέσει σάλο. Ότι οι γυναίκες που δεν καθαρίζουν πίσω από το ψυγείο είναι «Sluts» (βρωμογυναίκα, να το θέσουμε «ευγενικά»). Να σημειώσουμε ότι στην κάρτα είναι με τη γυναίκα του.

Το κακό αστείο με το Brexit

Ο υπέρμαχος του Brexit, Πίτερ Μπον, βάζει τον Άγιο Βασίλη να ρίχνει δώρα στις Βρυξέλλες (με τα δώρα να είναι άνθρακας) και να εύχεται ένα «ευτυχισμένο Brexit έτος». Να σημειώσουμε ότι η κάρτα είναι του 2017 και ακόμα αναμένουμε το «ευτυχισμένο Brexit έτος». 

Τα φίλτρα δεν είναι για κάρτες

Τέλος έχουμε τον πρώην βουλευτή της Βρετανίας Νικ Κλεγκ που σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να βάλει φίλτρα με κέρατα και σκουφί του Άι Βασίλη στην χριστουγεννιάτικη κάρτα του. 

Πηγή: Independent