Διαφήμιση πολυτελούς σπιτιού αναστάτωσε το Σίδνεϊ - και αποσύρθηκε

Αλλοι το αποκαλούν «τέχνη» και άλλοι το γελοιοποιούν.

Μια διαφήμιση για ακίνητο στο Σίδνεϊ έχει γίνει viral μετά από δεκάδες σχόλια χρηστών στο twitter, με άλλους να το αποκαλούν «τέχνη» και άλλους να το γελοιοποιούν.

Το βίντεο διάρκειας δύο λεπτών διαφημίζει ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στο Παντστόου στο Σίδνεϊ και δείχνει ένα ζευγάρι να χορεύει αισθησιακά μέσα στο πολυτελές ακίνητο, περνώντας από το πάγκο της κουζίνας, κολυμπώντας στην πισίνα των τεραστίων διαστάσεων και καταλήγοντας στο ρομαντικό υπνοδωμάτιο. Την ίδια ώρα, μουσική ακούγεται στο παρασκήνιο.

Το διαφημιστικό σποτ, το οποίο δημιούργησε μια τρίτη εταιρεία, κατέβηκε από το διαδίκτυο μετά τον χαμό που προκάλεσε αλλά ανέβηκε ξανά με διαφορετική μουσική.

Οι χρήστες του twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο και το περιέγραψαν ως πολύ σεξουαλικό, πολύ αστείο αλλά και ως την πιο πραγματική διαφήμιση για ένα ακίνητο κτηματομεσιτικού γραφείου.

Ένας χρήστης γράφει:«Σίρι, δείξε μου κάτι τόσο εξωπραγματικό που να συνορεύει με την τέχνη»

Άλλος σχολιάζει: «Πρέπει να χρηματοδοτηθεί μια μεγαλύτερη έκδοση αυτού του χαρακτηριστικού προαστιακού ρομαντικού θρίλερ»

Η εταιρεία ακινήτων απάντησε φυσικά στα καυστικά σχόλια, ζητώντας συγνώμη και αποσύροντας το βίντεο από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της εταιρείας.

«Η LJ Hooker Bankstown ψάχνει πάντα νέους τρόπους να διαφημίσει τα ακίνητά της. Ωστόσο, αυτή τη φορά μάλλον το παρακάναμε» ανάφερε σε δήλωσή της.

Πηγή: The Guardian