ΔΙΕΘΝΕΣ
27/12/2019 16:02 EET | Updated 27/12/2019 16:11 EET

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός του Μπόλιγουντ Κουσάλ Παντζάμπι, σε ηλικία 37 ετών

Η εικόνα που αντίκρισαν οι φίλοι του όταν εισήλθαν στο σπίτι του και το σημείωμα που άφησε.

Kushal Punjabi / Instagram
Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός του Μπόλιγουντ Κουσαλ Παντζάμπι.

Ο ηθοποιός του Μπόλιγουντ Κουσάλ Παντζάμπι, βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη στο σπίτι του στο Μουμπάϊ, σε ηλικία 37 ετών, σύμφωνα με τον ιστότοπο Times of India. 

Φίλοι του Παντζάμπι, τον βρήκαν κρεμασμένο από το ταβάνι, όταν εισήλθαν στο διαμέρισμά του στις 11.30 το βράδυ. Η αστυνομία της περιοχής Μπάντρα βρήκε ένα σημείωμα, στο οποίο ο ηθοποιός ανέφερε ότι κανένας δεν ευθύνεται για αυτό το ακραίο βήμα. 

Ο οικογενειακός κύκλος και οι φίλοι ανησύχησαν όταν ο Παντζάμπι δεν απαντούσε στο κινητό τηλέφωνο μετά από συνεχόμενες κλήσεις των γονέων του, από το απόγευμα της Πέμπτης. «Οι γονείς ενημέρωσαν τους φίλους του Παντζάμπι, όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις. Η παρέα μπήκε στο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας ένα αντίγραφο του κλειδιού και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του. Τότε κάλεσαν την αστυνομία. Το περιστατικό καταγράφεται ως υπόθεση αυτοκτονίας», δήλωσε ο Αναπληρωτής Επίτροπος της Αστυνομίας Παραμίτ Σινγκ Νταχιγια. «Ναι, ήταν αυτοκτονία. Περνούσε άσχημη περίοδο μετά τον χωρισμό με την σύζυγό του που τώρα ζει μακριά και δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κουσαλ δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Πριν από δυο μέρες του μίλησα και συζητήσαμε, μου είπε ότι αισθάνεται ταραγμένος. Προσπάθησα να τον καθησυχάσω, του έλεγα ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και ότι θα έπρεπε να παλέψει. Ομως ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Πονάει η καρδιά μου», δήλωσε ο σοκαρισμένος φίλος του Τσέταν Χανσρά. 

Μια ημέρα πριν τον θάνατό του, ο ηθοποιός, ο οποίος αυτοαποκαλούνταν «Dancing Daddy» (”Μπαμπάς που χορεύει”), δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τον τριών ετών γιο του Κιαν. Λίγα λεπτά πριν την αυτοκτονία, ο Παντζάμπι, άλλαξε το βιογραφικό στον λογαριασμό του στο Τουίτερ, γράφοντας: «Αυτή τη στιγμή περνάω από τον πλανήτη Γη».  

Ο Παντζάμπι ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της Ινδίας «Ishq Mein Marjawan», όπως επίσης και σε ταινίες του Μπόλιγουντ.

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου, ηθοποιοί και θαυμαστές απέτισαν φόρο τιμής στο Τουίτερ για τον φίλο και συνεργάτη τους. 

 

Πηγή: Times of India