Αυτός είναι ο συμβολισμός πίσω από το δεύτερο νυφικό που φόρεσε η Meghan Markle στο γαμήλιο πάρτι

POOL New / Reuters

Όταν η Meghan Markle βγήκε από το αμάξι έξω από την εκκλησία του St George, ντυμένη στο λευκό νυφικό από τον οίκο Givenchy με τη μακριά ουρά, χαρακτηρίστηκε ομόφωνα ως την επιτομή της κομψότητας.

Όμως, η Δούκισσα του Sussex κατάφερε να εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο τους καλεσμένους και τα media όταν επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με κλειστό λαιμό που σχεδιάστηκε από τον οίκο μόδας Stella McCartney, για τη βραδινή δεξίωση στον Οίκο Frogmore.

Κι ενώ πολλοί σχολίασαν την επιλογή του δεύτερου φορέματος πολύ απλή, ο οίκος αποκάλυψε τον συμβολισμό του νυφικού της πρώην ηθοποιού.

WPA Pool via Getty Images

Μιλώντας στο BBC, η McCartney εξήγησε ότι το λευκό φόρεμα που σχεδίασε ο οίκος της σήμαινε «την τελευταία στιγμή που η νύφη θα μπορούσε να δει την αντανάκλαση του ανθρώπου μέσα της». «Όταν παντρεύεσαι, πρέπει να αισθάνεσαι ότι το ρούχο σου ανήκει. Ο ρόλος που έχει αναλάβει είναι πολύ αυστηρός, σοβαρός και πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη βαρύτητα και την αντιμετωπίζει με σοβαρότητα. Θεωρώ ότι ήταν η τελευταία στιγμή στην οποία μπορούσε να δει την άλλη πλευρά της, τη χαρά, την αντανάκλαση του εαυτού της», είπε η McCartney.

H McCartney τόνισε ότι γνώριζε τη σωστή και εκλεπτυσμένη δομή, τον χαρακτήρα, τη «φωνή» του φορέματος και είναι περήφανη για το αποτέλεσμα.

Πηγή: ELLE