ΔΙΕΘΝΕΣ
06/04/2018 16:00 EEST | Updated 06/04/2018 18:45 EEST

Αυτός είναι τελικά ο λόγος που αρπάχτηκε η βασίλισσα Λετίθια με την πεθερά της Σοφία

Enrique Calvo / Reuters

Η βασίλισσα Λετίθια δηλώνει πληγωμένη μετά την έκταση που πήρε ο διαπληκτισμός της με την πεθερά της, πρώην βασίλισσα Σοφία μέσα στην εκκλησία την ημέρα του Πάσχα. 

Το βίντεο με την στιγμή έντασης των δύο γυναικών κάνει τον γύρω του κόσμου και η Daily Mail έχει την απάντηση γιατί συνέβη όλο αυτό. Σύμφωνα με  φιλικό πρόσωπο της Λετίσια, την Imma Aguilar που εργαζόταν μαζί με την Λετίθια στο CNN, ο λόγος που η βασίλισσα προχώρησε στην χειρονομία ήταν για να εμποδίσει την πεθερά της να αφήσει κάποια μέσα ενημέρωσης να φωτογραφίσουν τις πριγκίπισσες Λεονόρ και Σόφια.

Η πρώην συνεργάτιδα της Λετίσια Imma Aguilar δήλωσε σε ισπανική εκπομπή ότι η μητέρα των δύο κοριτσιών είχε μια υγιή «μητρική αντίδραση» και ότι γενικά είναι «πολύ αφοσιωμένη» όσον αφορά στην προστασία των παιδιών της.

Το συμβάν έγινε την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα. Ο φακός κατέγραψε την τέως βασίλισσα Σοφία να ποζάρει υπερήφανη και χαμογελαστή έχοντας στην αγκαλιά της τις δυο εγγονές της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη Σοφία.

Κάτι όμως φαίνεται δεν άρεσε στην νυν βασίλισσα Λετίθια. Έτσι μπήκε μπροστά τους προσπαθώντας να χωρίσει την κόρη της από την πεθερά της. Αρχικά εμφανίζεται η Λετίσια να περπατάει κάπως αμήχανα μπροστά από τις δύο κόρες της και την πεθερά της. Τελικά, στέκεται μπροστά τους, χαϊδεύει τα μαλλιά της κόρης της και φαίνεται να έχει μία σύντομη συνομιλία με την πεθερά της η οποία σφίγγει ακόμα περισσότερο τις εγγονές της με αποτέλεσμα η μία, η Λέονορ, να σπρώξει το χέρι της. Πεθερά και νύφη φαίνονται να έχουν μία έντονη συζήτηση και τότε παρεμβαίνει φανερά έκπληκτος ο βασιλιάς Φελίπε προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.