ΔΙΕΘΝΕΣ
25/04/2018 13:10 EEST | Updated 25/04/2018 13:18 EEST

Άφησαν γείτονα παράλυτο επειδή η μουσική του τους ενοχλούσε ενώ έκαναν σεξ έχοντας πάρει ναρκωτικά

vadimguzhva via Getty Images

Γυμνός άνδρας στο Λίβερπουλ, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, έσπασε τον λαιμό ενός γείτονα αφήνοντάς τον παράλυτο, πριν τον πετάξει, μαζί με τη γυναίκα με την οποία έκανε σεξ, από τις σκάλες για να το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Liverpool Echo, ο Ράιαν Ματς και η Νάταλι Μπρέιμπιν άφησαν τον γείτονά τους «φυλακισμένο στο ίδιο του το σώμα» επειδή η μουσική που άκουγε τους ενόχλησε ενώ έκαναν σεξ έχοντας πάρει ναρκωτικά.

Ο 45χρονος Κόλιν Ότι γρονθοκοπήθηκε και ποδοπατήθηκε από τον 39χρονο Ματς και την 34χρονη Μπρέιμπιν πριν ο Ματς τον πιάσει κεφαλοκλείδωμα και πιέσει μέχρι να ακούσει τον λαιμό του να σπάει.

 

 

Ο Ματς καταδικάστηκε σε 12,5 χρόνια φυλάκιση για βαριά σωματική βλάβη από πρόθεση, ενώ η Μπρέιμπιν σε τρία χρόνια για βαριά σωματική βλάβη χωρίς πρόθεση.

«Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί...και τέλος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίγω τα μάτια μου. Δεν μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου από το μαξιλάρι...είμαι παράλυτος. Η επίθεση κατέστρεψε πλήρως τη ζωή μου. Μου πήραν τη ζωή μου. Είμαι αιχμάλωτος στο σώμα μου μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου. Δεν είμαι αυτός που ήμουν. Υπάρχω ως ένας εγκέφαλος μέσα σε ένα σώμα που δεν λειτουργεί πλέον» ανέφερε ο Ότι σε γραπτή κατάθεσή του στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Ότι αναμένεται να είναι παράλυτος για το υπόλοιπο της ζωής του και να χρειάζεται βοήθεια επί 24ωρου βάσεως.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ο 45χρονος άκουγε μουσική στο διαμέρισμά του στο Λίβερπουλ τις πρώτες πρωινές της 18ης Μαΐου 2017, όταν άκουσε να του χτυπούν την πόρτα και είδε μπροστά του τον γυμνό Ματς, ο οποίος του φώναζε ότι είχε πολύ δυνατά τη μουσική. «Ο κ. Ότι προσπάθησε να κλείσει την πόρτα αλλά ο Ματς έβαλε το πόδι του και την εμπόδισε. Ήταν τόσο επιθετική η συμπεριφορά του που ο Ότι σήκωσε ένα εργαλείο κήπου που ήταν κοντά στην πόρτα του για να αμυνθεί» είπε ο εισαγγελέας.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ο Ματς άρχισε να γρονθοκοπά τον Ότι και κατέληξαν στον διάδρομο, όπου η επίσης γυμνή Μπρέιμπιν άρχισε να τον χτυπά και αυτή. Ο Ότι κατέληξε στο έδαφος, όπου τον χτυπούσαν και τον ποδοπατούσαν μέχρι που ο Ματς άρπαξε το κεφάλι του και πίεζε μέχρι που ο λαιμός έσπασε. Εκεί, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, αντί να καλέσουν ασθενοφόρο, προτίμησαν να ανεβάσουν τον 45χρονο στο διαμέρισμά του και να τον πετάξουν από τις σκάλες, για να το κάνουν να φανεί ατύχημα. Μετά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπούν, ενώ σε κάποια φάση ο Ματς πήρε μαξιλάρι και προσπάθησε να σκοτώσει τον Ότι προκαλώντας του ασφυξία. Παράλληλα συνέχιζε να τον χτυπάει και να τον πιέζει στη σπονδυλική του στήλη, μέχρι που η Μπρέιμπιν του φώναξε «φτάνει».

Δύο γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, το ζευγάρι τους είπε ότι είχε πέσει από τις σκάλες. Ωστόσο ο Ότι είπε στους νοσηλευτές τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, έκαναν σεξ όταν η δυνατή μουσική τους ενόχλησε, αλλά όταν ο Ματς πήγε να παραπονεθεί, ο Ότι του επιτέθηκε με το εργαλείο κήπου.

Sponsored Post