ΔΙΕΘΝΕΣ
29/03/2018 10:22 EEST | Updated 29/03/2018 12:02 EEST

Ακυρώνει ο Guardian τη θεματική εκδρομή στην «Ελλάδα της κρίσης»

Μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν στο διαδίκτυο

Joel Carillet via Getty Images

Μόλις χθες σας γράψαμε για το ταξίδι διάρκειας 7 ημερών που είχε ανακοινώσει η βρετανική εφημερίδα Guardian, καλώντας τους αναγνώστες να πληρώσουν 2.500 λίρες για να γνωρίσουν από κοντά την Ελλάδα της οικονομικής και προσφυγικής κρίσης, πίνοντας κρασί στους αμπελώνες της Σάμου.  

Μετά τις πολλές και έντονες αντιδράσεις που ξέσπασαν στο διαδίκτυο, η έγκριτη εφημερίδα αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι που θα πραγματοποιούσε σε συνεργασία με την εταιρεία ταξιδιών Political Tours, μαζί και με τα αντίστοιχα ταξίδια για Βοσνία και Ουκρανία που έχουν κατέβει από την ιστοσελίδα του Μέσου.  

Παραθέτουμε μερικά ενδεικτικά tweets που δημοσιεύτηκαν σχετικά:

Ο εκπρόσωπος του ειδησεογραφικού ομίλου Guardian, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε σχετικά τα εξής: «Ο Guardian συνεργάζεται με την Political Tours για να προσφέρει πληροφοριακά ταξίδια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες για ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόηση που έχουν του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου σε αυτά τα μέρη. Κατόπιν σκέψης διακόπτουμε αυτό το πρόγραμμα ούτως ώστε να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας». 

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost