Αν ψάχνετε για ταίρι online, έχετε υπόψη σας κάποιες συμβουλές

Έχετε κατεβάσει τις εφαρμογές διαδικτυακής γνωριμίας, έχετε δημιουργήσει λογαριασμό και προφίλ, δεν είστε σε σχέση και ψάχνετε σύντροφο. Πώς προχωράτε από εκεί και μετά ώστε για να έχετε μια όμορφη διαδικτυακή εμπειρία;

Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές:

Ξεκινήστε με τη δημιουργία ενός προφίλ

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αυτές που μετράνε, κυρίως όταν πρόκειται για διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμίας. Αν θέλετε το προφίλ σας να ξεχωρίζει σε μια λαοθάλασσα από προφίλ, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Χρειάζεστε οπωσδήποτε πάνω από μια φωτογραφίες σας στο προφίλ.

2. Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά όπως «φίλοι» και «διασκέδαση», οι οποίες δείχνουν ότι ξέρετε να διασκεδάζετε.

3. Προσέξτε την ορθογραφία των λέξεων και τα σημεία στίξης που χρησιμοποιείτε, γιατί ο πιθανός σύντροφος τα προσέχει και κρίνει.

Η άνεση προς τον άλλον

1. Μην γράφετε πάρα πολλές πληροφορίες για τον εαυτό σας και τις προτιμήσεις σας και μην είστε υπερ-αναλυτικός. Κρατήστε πράγματα για εσάς για το πρώτο ραντεβού.

2. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση.

3. Αποφύγετε τα κλισέ και τις ατάκες παραμυθιού, κυρίως αν είστε γυναίκες.

Η διοργάνωση του πρώτου ραντεβού

Μιλάτε στο διαδίκτυο και ετοιμάζεστε για το πρώτο σας αληθινό ραντεβού όπου θα βρεθείτε από κοντά.

1. Να είστε ευφάνταστοι και πιο περιπετειώδεις - κάτι που ισχύει και για το τρίτο και τέταρτο ραντεβού.

2. Να προτιμήσετε εξωτερικές δραστηριότητες και όχι, δεν χρειάζεται να είναι bungee jumping ή κάποιο ακραίο άθλημα. Ακόμα και δραστηριότητες όπως το να παρακολουθήσετε μια σπάνια ταινία ή να πάτε μαζί για ποδηλασία, είναι ωραίο.

Ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε

1. Αν το υποψήφιο ταίρι σας επικρίνει και κατηγορεί τους/τις πρώην, τότε μάλλον είναι ένα σημάδι για να μην προχωρήσετε σε σχέση.

2. Αν ο υποψήφιος σύντροφός σας δεν σας καλεί συχνά και δεν δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα, τότε είναι καλή ιδέα να συνεχίσετε το ψάξιμο.

Δεν πειράζει αν δεν έχετε κάνει διαδικτυακή γνωριμία

Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που δεν χρησιμοποιούν καμία πλατφόρμα για να γνωρίσουν τον/την σύντροφό τους. Βγείτε με τους φίλους σας και ξεκινήστε τις γνωριμίες.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην καναδική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.