Αναβίωση της κόντρας: Τα λόγια της Lady Gaga που εξόργισαν την Μαντόνα

Η βασίλισσα της ποπ έχει πάλι τα νεύρα της, επειδή η αντίπαλός της αντιγράφει ακόμα και τις συνεντεύξεις της.
Yahoo7

Μετά από μια σχετικά ήρεμη περίοδο στις σχέσεις μεταξύ της Lady Gaga και της Μαντόνα, τώρα η δεύτερη είναι έξαλλη με την πρώτη.

Το δράμα ξεκίνησε όταν η Μαντόνα συνειδητοποίησε ότι στις τελευταίες συνεντεύξεις της για την ταινία A Star Is Born, η Lady Gaga αναφέρει συχνά μια ατάκα που έχει πει η βασίλισσα της ποπ, σε δική της συνέντευξη προ εικοσαετίας.

Το επίμαχο απόσπασμα της Lady gaga, το οποίο έχει επαναλάβει σε καμιά δεκαριά συνεντεύξεις:«Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 από αυτούς να μην πιστεύουν σε σένα, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένας για να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από 30 χρόνια περίπου η Μαντόνα και την οποία παρέθεσε σε instagram story, λέει: «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και οι 99 λένε ότι τους άρεσε (το τραγούδι μου), θυμάμαι μόνο το ένα άτομο που δεν του άρεσε».

Μάλιστα, λίγο αργότερα η 60χρονη τραγουδίστρια πόσταρε μια φωτογραφία της όπου φαίνεται εκνευρισμένη και να τη συνοδεύει με τη λεζάντα «don’t f..k with me on Monday.

To 2011 οι δύο σταρ είχαν έρθει σε ρήξη, όταν η Μαντόνα την κατηγόρησε εμμέσως για μίμηση, θεωρώντας πως το Born This Way ήταν μια αντιγραφή του παλιότερου δικού της χιτ, Express Yourself.

Αργότερα, για να διασκεδάσουν της φήμες περί κόντρας τους, είχαν εμφανιστεί μαζί στο χιουμοριστικό σόου, Saturday night Live.

Στο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του Netflix για την Gaga, η 31χρονη είχε μιλήσει ανοιχτά για την Μαντόνα: «Το θέμα είναι ότι την θαύμαζα πάντα. Και εξακολουθώ να την θαυμάζω, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύει για μένα. Αυτό που με ενοχλεί πραγματικά σ′ αυτήν είναι ότι είμαι Ιταλίδα και από τη Νέα Υόρκη, και αν έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον, θα του το πω στο πρόσωπό του. Ανεξάρτητα από το σεβασμό που έχω για το ταλέντο της, δεν θα μπορούσα ποτέ να παραβλέψω ότι δεν με κοίταξε ποτέ στα μάτια να μου πει ποιο ήταν το πρόβλημά της».