ΔΙΕΘΝΕΣ
27/04/2018 18:14 EEST

Άνδρας που πήγε να πνίξει 14χρονο που έκανε bullying στην προγονή του εξηγεί τι τον έκανε να χάσει τον έλεγχο

Νωρίτερα μέσα στο έτος είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος ενός άνδρα που επιτέθηκε σε έναν 14χρονο ο οποίος έκανε bullying στην προγονή του στην Αυστραλία.

Ο Μαρκ Μπλέιντεν, 53 ετών, πήγε και βρήκε τον 14χρονο και του ζήτησε τον λόγο σε ένα πάρκο στο Μπρισμπέιν. Ο πυροσβέστης άρχισε να φωνάζει και να κάνει χειρονομίες στο αγόρι, πριν τον αρπάξει από τον λαιμό, όπως φαίνεται σε βίντεο που έδειξε το 7 News.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Μπλέιντεν αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο: Το χαμόγελο του 14χρονου.

 

 

Όπως είπε στην εκπομπή, η κόρη του είπε πως ο 14χρονος την κορόιδευε συστηματικά και της έδινε προσβλητικά «δώρα».

Ο 53χρονος άφησε τον 14χρονο μόνο όταν παρενέβη ένας φίλος του, που τον τραβούσε φωνάζοντάς του να τον αφήσει να φύγει. Ο 14χρονος, που υπέστη μώλωπες στον λαιμό και εκδορές στα χέρια, ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, δείχνοντας εικόνες.

Ο Μπλέιντεν δήλωσε ένοχος σε μια κατηγορία επίθεσης που επέφερε σωματική βλάβη, και καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.000 δολαρίων, καθώς και αποζημίωση 500 δολαρίων. Ο ίδιος τόνισε πως μετανιώνει για αυτό που έγινε, καθώς έχασε τον έλεγχο.