ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
05/06/2020 08:35 EEST | Updated 05/06/2020 08:37 EEST

Ανοίγουν από 1η Ιουλίου τα ξενοδοχεία του ομίλου Sani/Ikos

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων, με διεθνή διάσταση, πλέον, ξεκινά τη σεζόν με κορυφαία πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας.

Sani Resort
Sani Asterias

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει μια κορυφαία αλυσίδα, με 10 ξενοδοχεία, 9 στην Ελλάδα και 1 στο εξωτερικό.

Ο όμιλος Sani/Ikos, ξεκινά την τουριστική σεζόν με σταδιακό άνοιγμα των ξενοδοχείων, με πρωτοποριακά πρωτόκολλα υγιεινής, πιστοποιημένα από παγκόσμιου κύρους συνεργάτες και σε συνεργασία με διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου 2020 θα αρχίσουν να λειτουργούν το πλήρως ανακαινισμένο Porto Sani και Sani Asterias στο Sani Resort, όπως και το Ikos Olivia στη Χαλκιδική. Η πρώτη μονάδα του ομίλου εκτός Ελλάδας, το Ikos Andalusia στην Costa Del Sol της Ισπανίας, θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες τον Σεπτέμβριο.

Τώρα, η δέσμευση φιλοξενίας #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol για τα Ikos Resorts, έχουν την εγγύηση αναγνωρισμένων συνεργατών που εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Έχουν προβλεφθεί μέτρα για κάθε χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων με στόχο την υγιεινή, τη διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την ανέπαφη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Τα #OnlyatSani και Infinite Care Protocol έχουν σχεδιαστεί σε συμφωνία με τον Ομιλο Βιοιατρική και την Ecolab και έχουν πιστοποιηθεί από το Covid Shield Certificate της TUV Austria ώστε να πληρούν κάθε απαίτησης και να εισάγουν προαιρετικά μέτρα αυξημένης ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης

Συγκεκριμένα:

  • Τεστ COVID-19 για προσωπικό και επισκέπτες.

  • Η υγεία των επισκεπτών διασφαλίζεται μέσω σειράς μέτρων που περιλαμβάνει μοριακά τεστ (molecular COVID-19 testing) για όλους τους υπαλλήλους πριν από την έναρξη και περιοδικά κατά τη λειτουργία των ξενοδοχείων και άμεσα τεστ αντισωμάτων (rapid antibody COVID-19 testing) για όλους τους επισκέπτες.

  • Αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος και των ιδιωτικών χώρων.

O όμιλος Sani/Ikos, ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές για τη διασφάλιση της υγείας σε όλα τα επίπεδα, δίνει έμφαση στο απέραντο φυσικό περιβάλλον και τους ανοιχτούς χώρους του Sani Resort και των Ikos Resorts οι οποίοι προσφέρουν πληθώρα ασφαλών και συγχρόνως πλούσιες επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Μεταξύ άλλων, ο φιλοξενούμενος μπορεί να επιλέξει να γευματίσει στην παραλία ή στο δωμάτιό του ή στα open air εστιατόρια των resorts, μαζί την οικογένειά του και με ασφάλεια.

Το Sani/Ikos Group είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort και Ikos Resorts, o όμιλος λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο και είναι βραβευμένα.

Ο όμιλος αναπτύσσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι Σταύρος A. Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.

Στόχος του ομίλου Sani/Ikos Group, μέσω της LBRI, είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τηρώντας τις δεσμεύσεις του ομίλου για ξενοδοχειακές μονάδες που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον, κατανάλωση τοπικών προϊόντων και δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων απασχόλησης, καθώς συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας του.

Παράλληλα, ο όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το 10ο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον όμιλο, το οποίο θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Marbella/Estepona της Ισπανίας, ενώ ετοιμάζει για το 2021 ένα ακόμα ξενοδοχείο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Ο όμιλος αναπτύσσει στο εξωτερικό το εμπορικό σήμα IKOS RESORTS, μέσω franchise της LBRI με την εταιρεία Ιkos International SCA, η οποία ιδρύθηκε το 2018. Τη διοίκηση της Ikos International SCA ασκούν ως co-managing partners οι κκ Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με κύριους μετόχους τους κκ. Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin και Goldman Sachs Asset Management, Oaktree Capital Management LP και Hermes GPE.