ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/05/2019 11:25 EEST | Updated 10/05/2019 15:12 EEST

Αντιεξουσιαστές στην εφημερίδα Αυγή για τον Κουφοντίνα

Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας.

Eurokinissi

Τα γραφεία της εφημερίδα Αυγής στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας κατέλαβαν αντιεξουσιαστές για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αντιεξουσιαστές απαίτησαν να ανέβει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας κείμενο για τον Κουφοντίνα. Στη συνέχεια, το κείμενο δημοσιεύτηκε και αποχώρησαν.

Στο κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «για ακόμα μια φορά ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται στο επίκεντρο των κατασταλτικών μεθοδεύσεων της δικαστικής και πολιτικής εξουσίας. Για δεύτερη φορά, ο εισαγγελέας έθεσε βέτο στην απόφαση του Συμβουλίου Φυλακής για τη χορήγηση στον Δ. Κουφοντίνα της κανονικής άδειας που δικαιούται.

Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνου, που έθεσε το νέο βέτο, ήταν από τους εισαγγελείς που είχαν εγκρίνει μία από τις προηγούμενες άδειες του Δ. Κουφοντίνα (έξι τον αριθμό). Τώρα «θυμήθηκε» τη φράση «να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα των αγώνων μέσα κι έξω από τη φυλακή», που είχε χρησιμοποιήσει ο πολιτικός κρατούμενος στη δήλωση γνωστοποίησης της προηγούμενης απεργίας πείνας (Μάιος – Ιούνιος 2018), με την οποία διεκδίκησε και κέρδισε την τρίτη κατά σειρά άδεια, όσο ακόμα βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού...»

Sponsored Post