ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/05/2018 11:07 EEST | Updated 16/05/2018 11:08 EEST

Απίστευτο: Κρητικός πολιτικός παράγοντας κλείστηκε στο πορτμπαγκάζ λεωφορείου του ΚΤΕΛ

Eurokinissi

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε γνωστός πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου στην Κρήτη, πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα. Ο άνδρας έδωσε το παρών σε εκδήλωση, παρουσία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ράδιο Κρήτη όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταβούν σε συνεδριακό κέντρο της Ελευσίνας. 


Κάποιοι που κάθονταν στις τελευταίες θέσεις του λεωφορείου, άκουσαν έναν θόρυβο που προερχόταν από το κάτω μέρος του οχήματος.


Ο θόρυβος γινόταν ολοένα και εντονότερος, ώσπου ο οδηγός, αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο για να δει τι συμβαίνει. Αυτό που αντίκρυσε, ήταν το εξής απίστευτο: Μέσα στον χώρο των αποσκευών βρισκόταν ο  πολιτικός του Ηρακλείου. 

Φορώντας κουστούμι και με ένα βαλιτσάκι στο χέρι, βγήκε από το πορτμπαγκάζ, τίναξε τις σκόνες από πάνω του, και επιβιβάστηκε κανονικά στο λεωφορείο. 

Εν τω μεταξύ όπως γράφουν τοπικά Μέσα ο συνεργάτης του, ο οποίος ταξίδευε κανονικά στη θέση του, δεν τον αναζήτησε.


Προφανώς ο άτυχος Ηρακλειώτης, είχε σκύψει λίγο... περισσότερο για να βάλει τις αποσκευές του στον ειδικό χώρο ή να πάρει κάτι από αυτές, ο οδηγός δεν τον είδε, έκλεισε τις πόρτες του ειδικού χώρου, και τον έκλεισε, άθελά του μέσα!

 

Πηγή: ekriti.gr