ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/06/2018 17:02 EEST

Αποδοκιμασίες σε βάρος Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά

Eurokinissi

Πολίτες που αντιτίθενται στη συμφωνία με τα Σκόπια αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, και τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς έφευγαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών.

Σημειώνεται πως ο κ. Κοντονής, μιλώντας για τη συμφωνία σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ στην Έδεσσα, ύστερα από τις επαφές του με φορείς της Δικαιοσύνης σε Γιαννιτσά και Έδεσσα, υποστήριξε πως «ήταν μία συμφωνία απολύτως θετική για τη χώρα. Διασφαλίζονται τα εθνικά δίκαια και κλείνουν πληγές ετών, οι οποίες θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον».

«Πλέον η βόρεια γειτονική χώρα συνομολογεί ότι δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας και δη της Μακεδονικής δυναστείας» είπε. Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, ο κ. Κοντονής μίλησε για «φασίστες»: «Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά».

Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

 

 

Sponsored Post