Αρραβωνιάστηκε η κόρη του Σβαρτσενέγκερ με τον Κρις Πρατ

«Είμαι τόσο ευτυχισμένος που είπες "ναι"», έγραψε ο Πράτ στο Instragram

Μετά από επτά μήνες μαζί, ο Κρίς Πράτ και η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ αρραβωνιάστηκαν.

Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την Κυριακή, με μια φωτογραφία των δυο τους που αγκαλιάζονται και η Κάθριν φοράει το δαχτυλίδι. «Γλυκιά Κάθριν, είμαι τόσο ευτυχισμένος που είπες ”ναι”. Είμαι ενθουσιασμένος που σε παντρεύομαι, περήφανος που ζω μαζί σου με γνώμονα την πίστη. Πάμε», έγραψε ο Πράτ στο Instagram.

Ο Πράτ, 39 ετών, χωρισμένος από τον γάμο του με την ηθοποιό Άνα Φάρις και η Σβαρτσενέγκερ, 29 ετών, είναι ζευγάρι από τον Ιούνιο, όταν αποκαλύφθηκε και η σχέση τους μέσω μιας φωτογραφίας στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια πικνικ. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της μητέρας της Σβαρτσενέγκερ, Μαρία Σράιβερ. Η Σβαρτσενέγκερ είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και το μεγαλύτερο παιδί του πολιτικού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

«Είναι τόσο ταιριαστοί μαζί. Βγαίνουν μόλις λίγους μήνες αλλά ο Κρίς και η Κάθριν είναι πολύ σοβαροί όσον αφορά τη σχέση τους και οι φίλοι τους δεν έμειναν έκπληκτοι με την απόφαση για αρραβώνα. Η Κάθριν έχει περάσει αρκετό χρόνο μαζί με την οικογένεια του Κρίς και όλοι την αγαπούν πολύ. Ταιριάζει με εκείνους και ο Πράτ ταιριάζει με εκείνη».

Την Παρασκευή, ο Πράτ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου δείχνει εκείνον να βοηθάει τη Σβαρτσενέγκερ να μετακομίζει στο σπίτι του.

View this post on Instagram

💎SLD💎

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

Το σχόλιο της Άνα Φάρις στο Instagram

Λίγο παραπάνω από ένα χρόνο, ο Πράτ και η Φάρις έμοιαζαν πολύ αγαπημένοι μαζί, μέχρι που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους. Και οι δύο έχουν προχωρήσει στις σχέσεις τους ενώ βρίσκονται και κάνουν δραστηριότητες μαζί με τον εξάχρονο γιό τους, Τζάκ.

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του στο Instagram, η Φάρις άφησε το σχόλιο: «Είμαι πολύ χαρούμενη και για τους δυο σας! Συγχαρητήρια!».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.