ΔΙΕΘΝΕΣ
13/11/2020 21:50 EET | Updated 13/11/2020 22:50 EET

Αστυνομική επιχείρηση στα γραφεία της Ubisoft στο Μόντρεαλ: Αναφορές για ομήρους

Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί στην περιοχή.

CLEMENT SABOURIN via Getty Images

 H αστυνομάι απέκλεισε μια περιοχή κοντά στο κέντρο του Μόντρεαλ την Παρασκευή εν μέσω αναφορών ΜΜΕ για ομηρεία, ζητώντας από πολίτες να μείνουν μακριά. 

«Υπάρχει μια συνεχιζόμενη αστυνομική επιχείρηση στη γωνιά του Σεν Λοράν και του Σεν Βιατέρ. Ζητούμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή» αναφέρεται σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας του Μόντρεαλ, όπου συμπληρώνεται πως «επιβεβαιώνουμε πληροφορίες και θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες». 

Το επίκεντρο της επιχείρησης είναι τα γραφεία στο Μόντρεαλ της γαλλικής εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών (Assassin’s Creed, Prince of Persia, Far Cry). «Είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση και συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές του Μόντρεαλ» δήλωσε η Χέδερ Στιλ, εκπρόσωπος της Ubisoft, στο Μόντρεαλ. 

Εικόνες από αέρος από το LCN έδειχναν άτομα να έχουν συγκεντρωθεί στην ταράτσα, με βαριά αντικείμενα να έχουν μπει μπροστά στην πόρτα, μπλοκάροντάς την. 

Ένας εργαζόμενος της Ubisoft, ο Έρικ Πόουπ, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία, με άτομα να έχουν συγκεντρωθεί στην ταράτσα. «Είναι τρελό αυτό. Αυτή είναι η ομάδα μου στην ταράτσα» έγραψε στο tweet ο Πόουπ.