ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/01/2019 17:54 EET | Updated 17/01/2019 17:55 EET

Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό

Τη μαχαίρωσε στο μηρό προκαλώντας βαθιά τραύματα

Eurokinissi

Μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι την περασμένη Δευτέρα από ασθενή που νοσηλευόταν στην Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Ο ασθενής, ο οποίος είχε χειρουργηθεί την περασμένη Παρασκευή, είχε εξέλθει παράνομα μετά το χειρουργείο από το νοσοκομείο. Τρεις ημέρες μετά επέστρεψε και έστησε ενέδρα στην Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής. Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την Προϊσταμένη, της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, τη μαχαίρωσε στο μηρό προκαλώντας βαθιά τραύματα. Φώναξαν βοήθεια οι παριστάμενοι και δύο αστυνομικοί που φρουρούσαν κρατούμενο σε θάλαμο της κλινικής τον αφόπλισαν και κάλεσαν στην υπηρεσία τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση ήταν αναίτια, με την Αστυνομία να διενεργεί Προανάκριση.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, «οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ασθενή και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η συνάδελφος Νοσηλεύτρια νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Ερυθρός (16.1.2019 εξήλθε) είναι καλά στην υγεία της».