ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/03/2019 16:02 EET | Updated 27/03/2019 16:08 EET

Η Αστυνομία εντόπισε 13 κιλά κοκαΐνης με υπογραφή… Ρονάλντο

Δείγμα της «καθαρότητας» της ναρκωτικής ουσίας.

Ελληνική Αστυνομία

Eνας Αλβανός,34 ετών, ο οποίος διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που έρχονταν στην Αθήνα από τη Λατινική Αμερική, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στις 25 Μαρτίου στο Μοσχάτο.

Σε έρευνα που έγινε στο κρησφύγετό του εντοπίστηκαν 13 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σε ένα από τα πακέτα της κοκαΐνης αναγραφόταν το λογότυπο «CR7», το οποίο χρησιμοποιεί ως υπογραφή ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, γεγονός που καταδεικνύει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, την καθαρότητα της κοκαΐνης.

Αναλυτικότερα, μετά από έρευνα στην κατοχή του και σε οικία στο Μοσχάτο την οποία χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως χώρο αποθήκευσης ποσοτήτων ναρκωτικών (καβάτζα) βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνη, 510 γραμμάρια ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Ελληνική Αστυνομία

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε έρθει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές. Εκτιμάται ότι εισήγαγε καθαρή κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική, την έσπαγε για να τριπλασιάζει το βάρος της και στη συνέχεια τη μοίραζε στα κυκλώματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Αρμόδιο Ανακριτή.

Sponsored Post