ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/10/2016 04:44 EEST | Updated 22/10/2016 09:19 EEST

Σοκάρει η κυνικότητα του πρώην αστυνομικού που εκτέλεσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου

Eurokinissi

Συνελήφθη ο 60χρονος πρώην αστυνομικός που εκτέλεσε εν ψυχρώ ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην οδό Βατοπεδίου στην Πανόρμου.

Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του την ΕΛ.ΑΣ. λόγω της πολιτικής του δράσης στη Μεσσηνία.

Ο ταξίαρχος του νομού είχε δηλώσει το 2012 ότι δεν θα ανεχτεί δράσεις ατόμων που θα θελήσουν να υποκαταστήσουν την Αστυνομία. Η δήλωση αναφερόταν στη δράση ομάδας κατοίκων της περιοχής, από όπου κατάγεται ο πρώην αστυνομικός, που προσπαθούσε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της δρώντας ως «τάγματα ασφαλείας». Την ίδια περίοδο –Μάιος 2012- ο πρώην αστυνομικός είχε πολιτευτεί με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο 60χρονος διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου στον αριθμό 11 της οδού Βατοπεδίου. Ακριβώς απέναντι είναι η πολυκατοικία όπου διαμένει ο δράστης. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια. Κάποια στιγμή ο 60χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε ένα όπλο, κατέβηκε στο δρόμο και πυροβόλησε τρεις φορές στο στήθος το θύμα.

Στη συνέχεια, έφυγε ανενόχλητος με το όπλο στα χέρια χαιρετώντας μάλιστα έναν γείτονά του. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς. Η τελευταία τους διαφωνία αφορούσε στην τοποθέτηση καμερών ασφαλείας στο γυμναστήριο με την οποία αντιδρούσε ο πρώην αστυνομικός. Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής ο δράστης δεν είχε συλληφθεί.

Sponsored Post