Αθωωτική απόφαση για τον Παναιτωλικό με βαρύ πρόστιμο

Η ομάδα του Αγρινίου παρέμεινε στη Σούπερ Λιγκ και Λαμία-Βέροια θα παίξουν μπαράζ.
SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OUT / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OUT / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports

Απαλλακτική σε σχέση με τον υποβιβασμό ήταν η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον Παναιτωλικό.

Βέβαια επιβλήθηκε βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στην Σούπερ Λιγκ.

Στον Παναιτωλικό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ για την υπόθεση του στοιχηματισμού του Κουτσοσπύρου, αλλά τουλάχιστο η ομάδα παραμένει τη μεγάλη κατηγορία.

Έτσι πλέον αυτό που μένει είναι τη Δευτέρα στις 6 Ιουνίου στο συμβούλιο της Λίγκας να επικυρωθεί η βαθμολογία και ακολούθως να οριστεί το μπαράζ μεταξύ της Λαμίας και της Βέροιας για το ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα μετέχει τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Βαριά ποινή επιβλήθηκε και στον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Συγκεκριμένα για δέκα χρόνια του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα και για δέκα χρόνια του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και επίσης 40.000 ευρώ πρόστιμο.

Στον Παναιτωλικό παρά το βαρύ πρόστιμο, μάλλον θα είναι ανακουφισμένοι με την απόφαση, αφού η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό για τον παράνομο στοιχηματισμό του πρώην πλέον γενικού αρχηγού της ομάδας Χρήστου Κουτσοσπύρου, ο οποίος είχε παίξει στοίχημα σε κίτρινη κάρα του Ντέρεκ Κορνέλιους στον αγώνα ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-4.

Δημοφιλή