ΤΟ BLOG
29/11/2018 13:14 EET | Updated 29/11/2018 13:14 EET

Αγαπημένε μου μαθητή,

Eurokinissi

Μετά από είκοσι χρόνια στην αίθουσα, είσαι κομμάτι του εαυτού μου και είμαι μια από τις φωνές που ακούει η συνείδησή σου. Όπως σου λέω συχνά, τρέμω να μην κάνεις τα ίδια λάθη που έκανα εγώ και δεν σε προλάβω. Και τώρα κάνεις.

Ξέρω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών σε ξένισε. Ξέρω ότι βλέπεις γύρω σου ιδανικά να προδίδονται, μέσα σ αυτό το αβέβαιο μέλλον που χτίσαμε για εσένα. Ξέρω ότι σου μιλάνε για τη Μακεδονία με απαξίωση καθηγητές και προϊστάμενοι. Ξέρω ότι σε χαρακτηρίζουν ανώριμο και παρασυρόμενο κατά το δοκούν. Ξέρω επίσης πολύ καλά ότι δεν είναι έτσι. Τώρα πρέπει να το μάθουν και αυτοί όμως.

Η κατάληψη δεν είναι μια δημοκρατική λύση που θα μας δώσει την Ελλάδα που θέλεις. Η κατάληψη θα φέρει απλά το χάος που επιζητούν οι ακραίοι για να δείξουν ότι η δημοκρατία δεν είναι το θέλω σου. Η κατάληψη είναι αυτό που θέλει η ιδεοληπτική διεθνιστική αριστερά για να συκοφαντήσει εσένα και τον σκοπό σου.

Κάθε ώρα μαθήματος που χάνεις σε απομακρύνει από τον σκοπό σου. Κάθε ώρα που δεν είσαι στην αίθουσα κάνεις το χατίρι αυτών που πολεμάς. Η νέα Ελλάδα δεν μπορεί να χτιστεί από ανθρώπους που καταπατούν τους νόμους και τους θεσμούς. Με καταλήψεις ξεκίνησε η πορεία του κ.Τσίπρα και της παρέας του. Υπήρξε κακός μαθητής, κακός φοιτητής, κακός Πρωθυπουργός. Ξέρω ότι δεν το θέλεις αυτό.

Είναι μονόδρομος πια να αλλάξουμε. Είσαι μαθητής και δεν μπορείς με τίποτα να αλλάξεις τον κόσμο αν κρατάς το σχολείο σου κλειστό. Πρέπει να κάνεις μάθημα. Κάνε το καλά. Αν δεν γίνεται διαμαρτυρήσου.

Ξέρω ότι οι αγωνίες σου είναι βάσιμες και πρέπει να εκφραστούν. Η δημοκρατία σου προσφέρει πολλές διεξόδους. Διαμαρτυρήσου, πληροφόρησε και ενημερώσου, ψήφισε.

Sponsored Post