Αγελάδες εισβάλλουν σε σούπερ μάρκετ και τρώνε τα πάντα!

Οι πελάτες απλώς τις κοιτούσαν να καταβροχθίζουν τα λαχανικά.
screenshot facebook

Εκεί που ψώνιζαν αμέριμνοι σε σούπερ μάρκετ του νησιού Λαντάου, οι πελάτες ήρθαν αντιμέτωποι με τρεις αγελάδες οι οποίες εισέβαλαν στο μαγαζί και κατευθύνθηκαν με φόρα προς τον πάγκο των λαχανικών. Τα μεγάλα ζώα δεν έκαναν διακρίσεις μεταξύ φρούτων και λαχανικών. Με την ίδια όρεξη που έτρωγαν τα σταφύλια, έτρωγαν και τα κρεμμύδια. Ένας πελάτης μάλιστα, προσέφερε σε μία από τις αγελάδες μια μπανάνα.

Δημοτικός σύμβουλος της περιοχής ανέφερε ότι η πόλη φιλοξενεί περίπου 30 αγελάδες και 40 βουβάλια και αυτή ήταν η πρώτη φορά που άκουσε για περιστατικό με αγελάδες να εισβάλλουν σε κατάστημα, σύμφωνα με το South China Morning Post.

Η Ho Loy, πρόεδρος της ένωσης Lantau Buffalo, δήλωσε ότι το περιστατικό καταδεικνύει την κατάσταση των άγριων βοοειδών της πόλης. «Πολλά αγροτεμάχια έχουν μετατραπεί σε γήπεδα ποδοσφαίρου ή αποθήκες τα τελευταία χρόνια. Οι ταύροι απλά δεν έχουν αρκετό χώρο για να ξεκουραστούν και δεν υπάρχει πια αρκετό χορτάρι για φαγητό», είπε, προσθέτοντας ότι μερικά λιβάδια που έχουν απομείνει, έχουν μολυνθεί από την παράνομη απόρριψη αποβλήτων.

Με πληροφορίες από South China Morning Post