ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/02/2018 13:02 EET

Αγόραζε ναρκωτικά για την Άρτα από τη δυτική Αττική. Παραλαβή με... κούριερ

Eurokinissi

Ναρκωτικά για την Άρτα από τις πιάτσες της δυτικής Αττικής αγόραζε ένας 30χρονος.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της αποστολής δέματος με εταιρεία ταχυμεταφορών, ο 30χρονος προμηθεύτηκε ηρωίνη και χάπια, τα οποία στη συνέχεια επιχείρησε να ταχυδρομήσει στο σπίτι του.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης στις 14 Φεβρουαρίου, παρέδωσε δέμα σε εταιρεία ταχυμεταφορών με σκοπό την αποστολή του στην Άρτα. Όπως διαπιστώθηκε το δέμα περιείχε 105,2 γραμμάρια ηρωίνης και 20 ναρκωτικά χάπια, τα οποία ακολούθως κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος ταξίδεψε από την Άρτα με σκοπό να προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την περιοχή των Αχαρνών.

Στις 17 Φεβρουαρίου εντοπίστηκε και συνελήφθη, τη στιγμή που μετέβη εκ νέου στο κατάστημα προκειμένου να διευθετήσει θέμα που αφορούσε στην αποστολή του δέματος.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας αυτός, την τελευταία πενταετία, προέβαινε συστηματικά, ακολουθώντας την ίδια τακτική, στην αποστολή δεμάτων, με περιεχόμενο ναρκωτικές ουσίες και αποδέκτη τον ίδιο, ενώ εξακριβώθηκε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθεύονταν από τρεις Έλληνες (δύο γυναίκες ηλικίας 47 και 51 ετών και ένας 39χρονος άνδρας) στην περιοχή των Αχαρνών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία. Σημειώνεται ότι, η 47χρονη συνελήφθη πρόσφατα για κατοχή ηρωίνης και έχει προφυλακιστεί σε κατάστημα κράτησης.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost