ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/03/2018 09:31 EET | Updated 05/03/2018 11:28 EET

Τρόμος στην Εθνική Οδό: Οδηγός οδήγησε 130 χλμ στο αντίθετο ρεύμα

Eurokinissi

Συνολικά 130 χλμ οδήγησε ανάποδα στην Εθνική Οδό ο 49χρονος οδηγός ενός λευκού Opel Astra: Η φρενήρης πορεία του ξεκίνησε περίπου στις 7.15 το πρωί της Δευτέρας και τελείωσε στις 8.30.

Ο οδηγός μπήκε στην Εθνική Οδό από τον κόμβο Βελεστίνου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και άρχισε να κινείται αντίθετα με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Έτρεχε περίπου με 150 χλμ την ώρα και όταν συναντούσε τις μπάρες διοδίων δεν σταματούσε αλλά τις έσπαγε: Έσπασε τη μπάρα στα διόδια της Πελασγίας και της Αγίας Τριάδος.

 

Η αστυνομία του έστησε μπλόκο με περιπολικά λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας. Ο οδηγός δεν σταμάτησε ούτε στη θέα των οχημάτων της ΕΛΑΣ, έπεσε με δύναμη πάνω τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκε και ένας οδηγός φορτηγού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός του Opel Astra είναι Έλληνας γεννηθείς το 1969, και έχει ιστορικό ψυχικών διαταραχών. Εντύπωση προκαλεί ότι κατάφερε να διανύσει 130 χλμ ανάποδα, ενώ αστυνομικοί προσθέτουν ότι από θαύμα δεν σκοτώθηκε κάποιος από τους διερχόμενους οδηγούς.