ΔΙΕΘΝΕΣ
16/10/2019 17:30 EEST | Updated 16/10/2019 17:32 EEST

Βρετανία: Έβγαλε το κεφάλι της έξω από το τρένο και σκοτώθηκε

Χτύπησε το κεφάλι της πάνω σε δέντρο και οι αρχές κατηγορούν το σήμα κινδύνου του τρένου.

Μια γυναίκα στην Αγγλία έχασε την ζωή της όταν ταξίδευε με τρένο και έβγαλε το κεφάλι της έξω από το παράθυρο με αποτέλεσμα να το χτυπήσει πάνω σε δέντρο.

Η Μπέθαν Ρούπερ, 28 ετών, ήταν επιβάτης σε τρένο των Great Western Railway που ταξίδευε από την πόλη Μπαθ προς Πέναρθ, όταν έκανε το μοιραίο λάθος να βγάλει το κεφάλι της έξω από το παράθυρο και να το χτυπήσει σε δέντρο. To τρένο ταξίδευε με 120 χλμ την ώρα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Ρούπερ ταξίδευε μαζί με φίλους και τουλάχιστον ένας από αυτούς έσκυψε έξω από το παράθυρο πριν από την ίδια. Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, η Ρούπερ είχε το κεφάλι της έξω από το παράθυρο για κάποια δευτερόλεπτα πριν συμβεί το ατύχημα.

Παρά τις προσπάθειες άλλων επιβατών και της ιατρικής βοήθειας που της παρείχαν, δεν κατάφερε να επιβιώσει και ο θάνατός της ανακοινώθηκε στο σταθμό Μπρίστολ, όπως αναφέρεται στο BBC.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν πως το προειδοποιητικό σήμα κινδύνου ήταν πολύ μικρό για να το προσέξει κανείς και πως το δέντρο που προκάλεσε το ατύχημα ήταν εκεί για χρόνια. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, έπρεπε να είχε κοπεί εδώ και καιρό.

Η Ρούπερ εργαζόταν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Ουαλία και ήταν πρόεδρος των Νέων Σοσιαλιστών του Κάρντιφ.

πηγή: bbc