Παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα.
Παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν, είχαν απόφοιτοι και σπουδαστές του Perrotis College, κατά τη διάρκεια του 1ου Career Day που διοργάνωσαν την Τετάρτη 3 Απριλίου το Career Office και το Γραφείο Αποφοίτων του Perrotis College.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εταιρίες που διατηρούν σημαντική συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, και με μεγάλη ιστορία στο χώρο του αγροδιατροφικού τομέα. Καλωσορίζοντας του παραβρισκόμενους, ο διευθυντής των Προπτυχιακών Προγραμμάτων του Perrotis College, Δρ. Κώστας Ρότσιος υπογράμμισε ότι «οι ευκαιρίες δημιουργούνται, δεν παρουσιάζονται έτσι απλά». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας Redestos, Ζωή Γκέλου και Ρία Ευαγγελινού, παρουσίασαν τις εταιρίες του ομίλου Ευθυμιάδη και εξήγησαν τα προσόντα που αναζητούν στους υποψηφίους σε μια συνέντευξη.

Παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα.

Ο HR Business Partner της εταιρίας ΛΥΔΑ, του ομίλου Roullier, Δημήτρης Ρουμελιώτης, έπειτα από την εκτενή παρουσίαση της εταιρίας προσέφερε μια θέση πρακτικής άσκησης σε έναν από τους σπουδαστές του Perrotis College. Οι παρουσιάσεις συνεχίστηκαν με την HR & Communications Manager της εταιρίας Pelopac, Ασπασία Οικονόμου, η οποία συμβούλεψε τους σπουδαστές και τους αποφοίτους για το τι θα πρέπει να προσέχουν και τα λάθη που κάνει κάποιος υποψήφιος σε μια συνέντευξη.

Τέλος, ο HR Manager στην εταιρία OPTIMA, του ομίλου Παντελιάδη, Γεώργιος Κατοπόδης έκανε μία σύντομη παρουσίαση των εταιριών του ομίλου και ολοκλήρωσε ευχόμενος καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία. Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιριών, οι οποίοι σχολίασαν με θετικό τρόπο την πρωτοβουλία διοργάνωσης Career Day. Μάλιστα, τόνισαν την σπουδαιότητα του εγχειρήματος καθώς υποδεικνύει στους νέους το δρόμο προς την επιτυχία.

Παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα.

Η υπεύθυνη του Career Office Κατερίνα Πιτσέλη και ο υπεύθυνος του γραφείου αποφοίτων του Perrotis College, Παντελής Χαντζάρας, δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την προσέλευση και εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η συμμετοχή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη την δεύτερη χρονιά.

Δημοφιλή