ΔΙΕΘΝΕΣ
14/02/2020 12:11 EET

Χάρι και Μέγκαν: Απολύουν όλο το προσωπικό τους στο παλάτι

Άλλη μια σοκαριστική είδηση για το παλάτι. Το ζευγάρι φαίνεται ότι δεν επιθυμεί καμία σύνδεση με την βασιλική οικογένεια.

zz/KGC-178/STAR MAX/IPx

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απασχολούν συνεχώς τα βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ, ιδιαίτερα μετά την ξαφνική απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στον Καναδά με τον γιο τους, Άρτσι. 

Τώρα το ζευγάρι, πήρε ακόμα μια δραστική απόφαση: κλείνει το γραφείο του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και απολύει τα 15 μέλη του προσωπικού. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το πριγκιπικό ζεύγος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Βρετανία, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. 

Η ανακοίνωση της απόφασης στο προσωπικό έγινε τον Ιανουάριο, μαζί με τα νέα της παραίτησής τους. Το προηγούμενο βράδυ, την Πέμπτη, το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά είναι γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γνωρίζουν για το κλείσιμο του γραφείου και τις απολύσεις. 

zz/KGC-178/STAR MAX/IPx

«Δεδομένης της απόφασής τους να αποχωρήσουν, δεν χρειάζεται πλέον γραφείο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αν και οι λεπτομέρειες της μετακόμισης στο Καναδά είναι σε πρώιμο στάδιο, καταβάλλονται προσπάθειες για την μετακίνηση κάποιων ανθρώπων στο βασιλικό νοικοκυριό. Δυστυχώς, θα υπάρξουν κάποιες απολύσεις», δήλωσε πηγή στην Daily Mail. 

Μεταξύ αυτών που χάνουν τη δουλειά τους είναι και η νεοδιορισμένη ιδιωτική γραμματέας, Φιόνα Μακίλχαμ και η επικεφαλής επικοινωνίας, Σάρα Λέιθαμ. 

Σύμφωνα με την πηγή, αν και το Megxit σόκαρε την ομάδα, οι περισσότεροι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν την μοίρα τους. 

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν μια μικρή ομάδα, σχεδόν 15 άτομα, η οποία κατανοεί και σέβεται την απόφαση του ζευγαριού. Έχουν όλοι πολύ στενές σχέσεις μεταξύ τους και στηρίζουν ο ένας τον άλλον». 

zz/KGC-09/STAR MAX/IPx

Έχουν απομείνει μόνο δύο δεσμεύσεις για το πριγκιπικό ζευγάρι λίγο πριν επίσημη επιστροφή του στο Καναδά, για να ξεκινήσει την νέα του ζωή. Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν, δήλωσαν πως θα μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής. 

Ωστόσο, αυτή η τελευταία πράξη με το κλείσιμο του γραφείου τους στο παλάτι, υποδεικνύει ότι τα ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι περιορισμένα. Μια πηγή δήλωσε: «Νομίζω θα επιστρέφουν ανά διαστήματα. Πραγματικά σκοπεύουν να διατηρήσουν το έργο τους εδώ». 

Πηγή: dailymail