Χάρι & Μέγκαν: Δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα

Ποιός ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση του παλατιού.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απασχολούν για ακόμα μία φορά τα ΜΜΕ, μετά την είδηση που βγήκε στην δημοσιότητα πως δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα δύο πριγκιπικά ζεύγη, Χάρι και Μέγκαν, Γουίλιαμ και Κέιτ γιορτάζουν τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο με την βασίλισσα, στο παλάτι Σάντριγκχαμ στο Νόρφλοκ.

Αυτή η οικογενειακή συνάντηση είναι παράδοση αιώνων και ποιός ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση του παλατιού σε κάτι τόσο πρωτοφανές.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, σκοπεύουν να γιορτάσουν με την μαμά Ντόρια και τον Άρτσι στην Αμερική.

Αυτή η απόφαση του ζευγαριού, ίσως προκαλέσει μεγαλύτερο χάσμα στις σχέσεις μεταξύ της οικογένειας, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που αρνούνται να παραστούν σε οικογενειακή συγκέντρωση.

«Χρειάζονται λίγο χρόνο για τον εαυτό τους ώστε να ”γεμίσουν μπαταρίες” και να σκεφτούν τι θα κάνουν του χρόνο», δήλωσε πηγή της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι ίσως σκέφτεται αν θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ή θα παραμείνουν κοντά στο βασιλικό παλάτι.

πηγή: HuffPost/ Fox News

Πήγαινε στην αρχική σελίδα