ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/12/2017 14:10 EET

Δε νοικιάζει κανείς χώρο στη Χρυσή Αυγή στα Χανιά

Yorgos Karahalis / Reuters

«Άστεγη» παραμένει στα Χανιά η οργάνωση, καθώς, όπως οι ίδιοι παραδέχονται σε ανακοίνωσή τους, κανείς δεν δέχεται να τους νοικιάσει χώρο!

Γράφουν στην σελίδα τους: «Τον τελευταίο καιρό έχουν βρει αφορμή τα παπαγαλάκια του συστήματος αλλά και ορισμένοι κακοπροαίρετοι που έχουν απομακρυνθεί από κοντά μας ή που ποτέ δεν πάτησαν το πόδι τους στην Τ.Ο Χανίων, να διαδίδουν ψεύδη και ανοησίες όπως όλοι όσοι απομακρύνονται από δίπλα μας σε όλη την Ελλάδα. Εδώ, στα Χανιά, τους ξέρουμε έναν- έναν όπως πολύ καλά ξέρουμε και την «ποιότητα» τους.

Η Τ.Ο Χανίων συνεχίζει ασταμάτητα τις δράσεις της με τα ίδια πρόσωπα που την απαρτίζουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και με νέους Συναγωνιστές που συμμετέχουν στον Αγώνα μας.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τ.Ο μας, είναι ότι μετά τα τελευταία εκτεταμένα επεισόδια από αριστεριστές και τους βανδαλισμούς στο κτήριο που στεγαζόταν το παλιό μας γραφείο, κανείς μέσα στην πόλη δεν μας νοικιάζει πλέον χώρο για δημιουργία γραφείου της Τοπικής. Έτσι προσωρινά, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, συναθροιζόμαστε σε ιδιωτικό χώρο πλησίον του Νοσοκομείου Χανίων.»

Sponsored Post