ΔΙΕΘΝΕΣ
21/05/2020 16:26 EEST

«Dear Class of 2020»: Το Youtube διοργανώνει εικονική αποφοίτηση λόγω του κορονοϊού

Στην τελετή θα συμμετάσχουν πάνω από 12 καλλιτέχνες, όπως Taylor Swift, Beyonce κ.α, ενώ ομιλίες θα γίνουν από τον Ομπάμα και τους BTS.

AP

Το Youtube Originals σε συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες διοργανώνει μια εικονική αποφοίτηση για όλους τους τελειόφοιτους που δεν θα καταφέρουν να έχουν μια πραγματική τελετή λόγω του COVID-19, με τίτλο «Dear Class of 2020».

Περισσότεροι από 12 καλλιτέχνες και άτομα με επιρροή θα συμμετάσχουν στην ζωντανή ροή που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 6 Ιουνίου στις 3 το μμ (τοπική ώρα). Την τελετή θα ξεκινήσουν με ομιλίες τους ο Μπαράκ Ομπάμα καθώς και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα μαζί με το κορεάτικο ποπ γκρουπ, BTS.

Μήνυμα αισιοδοξίας θα δώσει στους απόφοιτους και η Μπιγιονσέ, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από το Billboard ενώ η ζωντανή εκδήλωση θα περιλαμβάνει εμφανίσεις και από άλλους αστέρες της μουσικής, όπως Τέιλορ Σουίφτ,  Τζένιφερ Λόπεζ, CNCO, Doja Cat και Megan Thee Stallion.

Joel C Ryan/Invision/AP

Η τελετή θα περιλαμβάνει και «After Party» όπου μερικοί από τους καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν, όπως Καμίλα Καμπέγιο, οι BTS, Ντέμι Λοβάτο, Lady Gaga κ.α.

Oι BTS θα είναι το μοναδικό γκρουπ από την Ν.Κορέα που θα συμμετάσχει στην τελετή και θα μιλήσουν μαζί με τον Ομπάμα.

Το «Dear Class of 2020» θα είναι διαθέσιμο για ζωντανή μετάδοση εδώ και δεν είναι γνωστό πόση ώρα θα διαρκέσει.

πηγή: variety/ koreaidispatch