Δείτε την καλλονή κληρονόμο που παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ

O Τρέβορ Ένγκελσον μόλις παντρεύτηκε. Και αν το όνομά του δεν σας λέει τίποτα, σίγουρα θα γνωρίζετε την... ιδιότητά του, καθώς πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Τρέβορ ήταν παντρεμένος με την νυν δούκισσα του Σάσεξ από το 2011 έως το 2013 και από τότε που χώρισαν δεν έχουν δει ξανά ο ένας τον άλλον.

Φαίνεται πάντως πως ο παραγωγός-σκηνοθέτης δεν έκατσε να σκάσει που η πρώην σύζυγός του παντρεύτηκε πρίγκηπα. Όταν η Μέγκαν παντρευόταν, εκείνος αρραβωνιαζόταν και την Τρίτη το βράδυ παντρεύτηκε την καλή του στην λουξ συνοικία Χίντεν Χιλς, στην Καλιφόρνια. Και δεν πήρε όποια και όποια...

0 43χρονος πήρε με παππά και με κουμπάρο την 32χρονη Τρέισι Κούρλαντ, με την οποία είχε σχέση τον τελευταίο χρόνο. Η γοητευτική ξανθιά είναι διατροφολόγος και κληρονόμος μιας περιουσίας διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως σχολιάζουν μάλιστα κάποια, η περιουσία της Τρέισι είναι μεγαλύτερη από την περιουσία του πρίγκηπα Χάρι...

Αυτό που έχει γραφτεί κατά κόρον για το διαζύγιο Μαρκλ-Ένγκελσον είναι ότι εκείνη του επέστρεψε το δαχτυλίδι του αρραβώνα με το ταχυδρομείο, κίνηση που οι φίλοι τους χαρακτήρισαν τότε πολύ ψυχρή μιας και το ζευγάρι είχε σχέση από το 2004.