ΠΟΛΙΤΙΚΗ
07/02/2019 11:41 EET | Updated 07/02/2019 19:10 EET

Δεν είναι ανέκδοτο! Ο Καμμένος απειλεί με διαγραφή τον Παπαχριστόπουλο

Με «μούτρα» και τελεσίγραφα η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Eurokinissi

Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ στη Βουλή άρχισε με ένα «τελεσίγραφο», που μοιάζει εντελώς ετεροχρονισμένο.

Ο Πάνος Καμμένος απαίτησε από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει μέσα σε 24 ώρες την βουλευτική έδρα του, απειλώντας να τον διαγράψει σε διαφορετική περίπτωση. Ο Θ.Παπαχριστόπουλος αποχώρησε, κατόπιν αυτού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί πριν από την επικύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ. Παράλληλα, σε διάλογο που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, έκανε λόγο για παραίτηση την Παρασκευή το βράδυ (όχι το πρωί). Δηλαδή, επιμένει να παραιτηθεί μετά την ψηφοφορία για το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστηρίζει ότι ο Τέρενς Κουίκ - επιλαχών που θα λάβει την έδρα του κυρίου Παπαχριστόπουλου, εφόσον εκείνος παραιτηθεί - καλείται να αποφασίσει «αν θα γίνει μέλος της κυβέρνησης αποστατών».

Eurokinissi

 Κοινοβουλευτικοί συντάκτες που ήταν παρόντες, σχολιάζουν ότι την ώρα που μπήκε στην αίθουσα για την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, οι υπόλοιποι σιώπησαν. Σκηνικό που παραπέμπει σε συνεδρίαση...μαθητικού συμβουλίου, με πείσματα και «μούτρα». 

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν, εκτός του Πάνου Καμμένου και του Θανάση Παπαχριστόπουλου (που αποχώρησε νωρίς) οι Παναγιώτης Σγουρίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστας Κατσίκης, Αριστείδης Φωκάς, Κώστας Ζουράρις, Νίκος Μαυραγάνης.

Sponsored Post