«Δεν το εννοούσα» λέει ο Φωκάς για το σύνθημα «να καεί η π...η Βουλή». Αλλά μάλλον ούτε αυτό εννοεί

«Δεν το εννοούσα» λέει ο Φωκάς για το σύνθημα «να καεί η π...η Βουλή». Αλλά μάλλον ούτε αυτό εννοεί
EUROKINISSI

Αρνήθηκε και πάλι ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς να απαντήσει γιατί φώναζε «να καεί, να καεί η […] η Βουλή» μαζί με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του SKAI

Στη συνέχεια ο κ Φωκάς άρχισε να επιτίθεται στους δημοσιογράφους που τον φιλοξενούσαν λέγοντας: «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα», είπε.

Πρόσθεσε δε σε έντονο ύφος «είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα “Βούλγαροι” δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;».

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

«Οι χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, προσβάλουν ευθέως το Κοινοβούλιο και εντέλει την ίδια τη δημοκρατία.

Ο ίδιος και το κόμμα του είναι υπόλογοι πρωτίστως στους πολίτες για τις αθλιότητες αυτές, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής».

Δημοφιλή