Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κοπεγχάγη

Στο Greek Tourism Workshop, στις 21 Μαρτίου
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε χώρες του εξωτερικού, διοργανώθηκε στις 21 Μαρτίου, στο Hotel Scandic Falkoner στην Κοπεγχάγη της Δανίας το Greek Tourism Workshop, με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως τιμώμενη περιφέρεια.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME) με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Ελληνικής πρεσβείας στην Κοπεγχάγη.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση της Περιφέρειας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού για όλες τις εποχές του χρόνου. Σε αυτές τις σημαντικές Β2Β επαφές συμμετείχαν εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, κορυφαία εγχώρια ταξιδιωτικά γραφεία και μέσα ενημέρωσης από τη δανέζικη πρωτεύουσα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο Greek Tourism Workshop, ο κ. Γιώργος Παναγόπουλος και η κα Πάττυ Κωνσταντινίδου παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τα γοητευτικά αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Περιφέρειας, ενώ από την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κοπεγχάγη το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο κ. Τάκης Παπαφιλιπόπουλος, ο οποίος απεύθυνε και σχετικό χαιρετισμό.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η κα Πάττυ Κωνσταντινίδου ανέλαβε την επίσημη παρουσίαση της ΠΑΜΘ, ενώ κατά τη διάρκεια των B2B συναντήσεων επισημάνθηκε ότι η Δανία αποτελεί μία αγορά που σημειώνει κάθε χρόνο αυξητική τάση όσον αφορά τις τουριστικές ροές προς την Ελλάδα (το 2023 επισκέφτηκαν τη χώρα 430.000 άτομα). Παράλληλα, στο πλαίσιο των συνομιλίων αναφέρθηκε ότι οι Δανοί αναζητούν συνέχεια νέους προορισμούς και είναι ταξιδιώτες εμπειρίας με εναλλακτικό προφίλ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι εν λόγω B2B συναντήσεις αποτελούν στρατηγικό μέρος του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με γνώμονα τη διαφημιστική καμπάνια «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Βασικό ζητούμενο είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής και η ενσωμάτωσή της στα προγράμματα των τουριστικών επαγγελματιών και των ταξιδιωτών.

Δημοφιλή